hvordan å gå ned i vekt etter 50 for kvinner

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2011-10-06
Å miste vekt i alle aldre kan være en kamp. Når kvinner fyller 50 og gå gjennom overgangsalder det blir enda vanskeligere å gå ned i vekt og enklere å få. Men, ved å følge noen råd lyd ikke bare kan vekttap oppnås en sunn vekt kan opprettholdes

Du trenger:. .
Et ønske om å bli frisk nå!Walking sko.
Søn skjermen.
En hatt.


en.
Hvor mye vekt?
Bestem hvilken vekt du ønsker å oppnå. Er det 5, 10, 20 pounds? Den eneste forskjellen i å miste ulike mengder av vekt er den tiden det vil ta. Programmet vil forbli den samme.
To.
Øvelse!
Forskning har vist at personer som trener i morgen pinne med rutinen lengst. En annen fordel er at du får mosjon gjort for dagen, så du vil ikke kunne gjøre unnskyldninger for å unngå å få trene senere på dagen.
Tre.
Walk av at vekten!
Walking er en fantastisk form for mosjon. Den mest fordelaktige form av å gå på trening er rask gange eller makt gåing. Hvis du ikke er vant til å vandre, starte forsiktig og gradvis ta seg opp tempoet til du kan gå briskly i minst 20 minutter uten å hvile. Det er ulike meninger om hvor lenge gå må være å være effektive. Mine tanker er at et beløp av walking er gunstig. Mange av oss har ikke en gratis time i vår tid for å ta en tur og det er like gunstig å ta kortere turer i løpet av dagen hvis vandre første om morgenen ikke fungerer for deg. Noen dager vil jeg bare hodet ut av kontoret og gå rundt kvartalet to ganger. Det tar 10 minutter, og hvis jeg gjør dette to ganger eller tre ganger om dagen jeg har fått noen god trening.
Fire.
Spis frokost!
Studier viser at mennesker som er mager spiser frokost. Teorien er at hvis du hopper over frokosten kroppen din synes du er bokstavelig talt sulter og bremser ned stoffskiftet. Prøv å spise sunt protein og korn. Hopp over stekt egg og bacon og prøv posjert egg med tomater i stedet. Trade den hvite brødet i for hvete eller rug. Gå lett på smør, prøv peanøtter eller mandel smør på ristet loff i stedet.
Fem.
Okay, dette er en no brainer, men, se hva du spiser!
Du vil bli overrasket over mengden mat du spiser gjennom hele dagen, uten selv å være klar over det. Noen holder en matdagbok og spille inn alt de spiser i løpet av dagen. Tenk på det når du passerer kontoret godteri glasset og automatisk komme inn for en Hershey Kiss.
6.
Ikke miste av syne målet.
Må veie deg. Jeg vet at mange folk si ikke, men du trenger å vite om du oppnår vekttap og enda viktigere om du er økende vekt. Studier viser at folk som er tynne veie seg konsekvent og overvåke deres vekt. De vet når de trenger å slippe et pund eller to og det er derfor de aldri må gå på vekttap program.
7.
Hvis du er sulten mellom måltidene, drikke masse vann og YES, snack på noe.
Ikke frata deg av mat. Dette vil bare føre til at du overspising å kompensere senere. Spis snacks som er sunn og vil fylle deg opp uten å inneholde mye kalorier. En perfekt snack er air-popped popcorn. En kopp av luft-poppet popcorn inneholder bare 30 kalorier! Min favoritt måte å lage popcorn smaker yummy er å sprøyte non-stick vegetabilsk olje (0 kalorier) på popcorn og strø flavored salt på toppen.
8.
Spis sunne måltider!
Det er ikke så vanskelig, egentlig. Hopp over kremete sauser og velge olivenolje baserte sauser i stedet. Kast bort behandlet hvetemel pasta og brød. Det tar en liten stund, men du vil finne ut at du faktisk vil begynne å foretrekke hele korn til behandlet. Det er utrolig hvor lett kroppen din tilpasser seg til å være sunn. Spis mye grønnsaker. Ha en salat til middag. Spis salat første og la den fylle deg opp så du ikke spiser for mye av fett og karbohydrater. Pass på at det er en porsjon protein til hvert måltid. Har du virkelig trenger å ha is eller informasjonskapsler for ørken? Hvis ja, gå videre men beholde deler virkelig liten. Du trenger ikke to eller tre kuler. Begrens deg til ett.
9.
Vekt Training.
Du trenger ikke å gå på treningsstudio for å gjøre vekttrening. I vår tid vekt trening er svært viktig å hindre bein forringelse. Det trenger ikke å ta mye tid. Jeg prøver å gjøre noen muskel styrke øvelser hver dag og vind opp i snitt ca 4-5 dager i uken. Jeg holder det enkelt og jeg ikke prøver å løfte tunge vekter. Lytte til musikk gjør det til et mye mer fornøyelig opplevelse.
10.
Være tålmodig.
Vår metabolisme har avtatt så det vil ta lengre tid å miste enn tidligere. Men, ikke gi opp. Du vil finne en gradvis endring i kroppen din. Magen vil miste noe av sin flab og lår og rumpe vil begynne å firmaet opp. Med tiden, hvis du holder deg til dette programmet, vil du miste vekt som du setter ut for å miste.

Tips og advarsler


 • En gummi band på håndleddet at du tar når du ønsker å spise noe som du vet du ikke burde. Det hjelper bare for å distrahere deg lenge nok til at suget å passere.
 • Du bør møtes med legen din før du starter en øvelse eller vekttap programmet.


 • Previous:nothing Next:hvordan finne vektøkning piller

  Relaterte artikler


 • hvordan du beregner din perfekte vekt
 • hvor å miste vekt raskt og enkelt
 • hva slags mat renser tarmen?
 • gjør man trenger å ta vitaminer?
 • om mat for en lav kolesterol diett
 • fordelene med ampalaya
 • hvordan å forstå de helsemessige fordelene av ansjos
 • hvordan du bruker tribex
 • hvordan å redusere dårlig kolesterol (LDL)
 • Hva gjør eddik for en diett?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com