hva vitaminer er bra for hukommelsen?

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2011-10-29
Å ha en god hukommelse er viktig for alle. Holde hjernen stimulert bidrar til å holde minnene sterkt sammen med en sunn livsstil. Vitaminer er viktige komponenter i å bidra til å styrke hukommelsen makten. Aldring krever mer vitaminer for å bistå med å holde hjernen sterke og celler reparere seg selv. Supplere din diett med viktige vitaminer, vil bidra til å sikre ditt minne vil bli aktiv i mange år fremover

Vitamin B3

Vitamin B3, eller niacin, er vannløselige og en del av gruppen av B-vitaminer som er gunstig for en sunn kropp. Det har vært et par tester utført med hensyn til egenskapene til vitamin B3 på minnet. Ifølge Michael Mooney, helsekonsulent, studier viser at niacin gitt i doser på 425 mg per dag kan forbedre hukommelsen opp til 40 prosent. Vitamin B3 bidrar til å skape sunn funksjon av enzymer som stopper hjernen giftstoffer som påvirker normal sunn hjernemetabolisme og klar tenkning.

Vitamin B9

Vitamin B9, eller folinsyre, er også vannløselig og en del av B-vitamin familien. Den støtter skikkelig binyrene funksjoner, og hjelper rolig og opprettholde et sunt nervesystem. Andrew Weil, MD, føler vitamin B9 er viktig for menneskelig vekst, og at det oppmuntrer riktig hjernen fungerer. Folsyre kan også spille en rolle i å bidra til å bremse hukommelsestap forbundet med aldring. Dr. Weil foreslår å ta 400 mcg vitamin B9 en dag.

Vitamin E

Vitamin E er en sterk antioksidant som er gunstig for generell helse og hjernens funksjoner. Tufts University finner vitamin E kan bistå med å holde minnet varsling som vi blir eldre. Hjernecellene bruker mye oksygen, og vitamin E bidrar til å holde kroppen oksygenrikt og cellene friske og glade i hjernen. Vitamin E har vært knyttet til å hjelpe å holde blodårene tydelig gjennom sin evne til å bremse kolesterol formasjon. Det er tenkt, hvis det er i stand til å bistå med blodårer i hjertet, kan det gjøre det samme for hjernens fartøy, holde Alzheimers sykdom i sjakk og minnefunksjon sterke.

Vitamin C

Vitamin C er en annen sterk antioksidant som hjelper helbrede kroppen og holder huden, tenner og bein sterke. Vitamin C er vannløselig, så kroppen trenger for å fylle det ofte. De fleste frukter og grønnsaker inneholder vitamin C naturlig. Mary N. Haan av Institutt for epidemiologi ved University of Michigan uttalt at deltakere i studier som tok vitamin C skåret høyere på kort sikt verbal hukommelse tester, spesielt kvinner.

Expert Insight

Dr. Patsi Krakoff finner at inntak av vitaminer daglig er en gunstig måte å stimulere hukommelsen helse. Mange ganger, er dietter mangler på vitaminer. Ta kosttilskudd vil hjelpe med å opprettholde hjernens helse. Hun mener også at B-vitaminer generelt er nyttige i å holde hjernen sterke og forebygge hukommelsestap.


Previous:nothing Next:hvordan å balansere syre og alkaliske forming mat

Relaterte artikler


 • hva du skal spise mens detoxing
 • slanking moter for tenåringer
 • hvordan å forstå ernæring fakta etiketten
 • hva er farene ved høye triglyseridnivåer?
 • hvordan å velge en høy kvalitet whey protein
 • intestinal parasitten behandlinger
 • tint kjøtt fakta
 • hva er farene ved TrimSpa?
 • hvor å miste vekt raskt og enkelt
 • hvordan å ta naturlig vekttap kosttilskudd
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com