gjør man trenger å ta vitaminer?

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2011-10-02
Som oksygen og vann, vitaminer er viktig for å opprettholde en sunn kropp og sinn. Mens noen vitaminer er replikeres inne i kroppen og fra andre kilder som Sun, er daglig inntak av vitaminer er nødvendig for en rekke årsaker inkludert muligheten til å bekjempe sykdom og sykdom. Enten forbrukes gjennom matvarer, eller tatt som kosttilskudd, vitaminer er nødvendig av kroppen til å fungere skikkelig

fordøyelsessystemet Hjelp

Vitaminer kan arbeide for å kurere alle typer fordøyelsessystemet og mage woes. Kvalme og mageproblemer kan bli beroliget ved å senke produksjonen av syre i magen. Vitaminer kan også hjelpe på å bryte ned av mat for å skaffe de nødvendige næringsstoffer og enzymer som kroppen trenger. Det kan da hjelpe å skylle ut de resterende avfallet gjennom excretory system og ut av kroppen.

Kolesterol Hjelp

Vitaminer bidra til å balansere nivået av kolesterol i blodet. Ved å senke LDL (dårlig) kolesterol, er utbruddet av koronar og andre sykdommer minsket. Av samme token, ved å heve nivået av HDL (bra) kolesterol, er kroppen i stand til å bruke nødvendig kolesterol i sitt daglige funksjoner. Opprettholde et sunt nivå av kolesterol i kroppen er avgjørende for riktig sirkulasjons helse.

Anti-Aging

Vitaminer hjelper til å bremse eller reversere oksidasjonen av celler og vev. Oksidasjon er den aldrende prosessen som hud og annet vev mister sin elastisitet, blir tørr og har mindre sannsynlighet for å kunne regenerere og fornye seg. Det vitaminer bidrar til å holde kroppen yngre ved å hemme aldringsprosessen. Den underliggende kollagen er lov til å holde huden strammere, og rynkefri.

Heart Health

Vitaminer arbeide for å senke blodtrykket og hjelpe det kardiovaskulære systemet. Blodet blir da i stand til å flyte lettere i hele kroppen som den bærer essensielle næringsstoffer, alt uten at hjertet pumpe hardere gjennom begrenset vegger. Ved å slappe av veggene, er hjertet beskyttet fra slike onder som angrep, hjertesykdommer og slag.

Mental Helse

Vitaminer inneholder enzymer svært like de i hjernen som kontrollerer normal funksjon og gir stabilitet og kognitive prosesser. De arbeider for å stabilisere disse delene av hjernen for å sikre klare, presise tenker når de møter stressende situasjoner. Symptomer som "skyer" og "tåke" løftes, slik at sinnet til å bedre fokusere på oppgavene.

Antiinflammatoriske

Vitaminer gi anti-inflammatoriske egenskaper som bidrar til å redusere og lindre en rekke plager. Forkjølelse og influensa starte fra luftveiene blir betente, noe som kan bli stanset fra vitamin inntak. Artritt symptomer og astma angrep er også resultater av betennelse i kroppen. Videre kan noen betente områder i hele kroppen bli lettet av viktige næringsstoffer vitaminer inneholder.

Immunitet Assistance

Vitaminer styrke immunforsvaret ved å oppsøke frie radikaler og giftstoffer i kroppen. De arbeider for å nøytralisere dem før de kan klinke til friske celler og vev og forårsake sykdom og sykdom. De bidrar også til å styrke forsvaret mot allergier og andre daglige trusler. I tillegg hjelper de til å bygge hvite blodceller og antistoffer som bekjemper sykdommer som angriper kroppen.


Previous:nothing Next:Fordelene med en slankende belte

Relaterte artikler


 • hva er magnesiumoksid?
 • hvordan du finner ut kalorier for å holde vekten
 • fiskeolje helse fakta
 • hva kan en person med høyt blodtrykk spise?
 • hva er et næringsstoff forvaltningsplanen?
 • bivirkningene av muskel kosttilskudd
 • hvordan å redusere høyt kolesterol med mat
 • hvordan å belønne deg selv for trening og sunt kosthold
 • Hva er omega 3 i egg?
 • Fordelene med en rå mat diett
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com