bivirkninger av Reductil

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2011-10-19
Reductil er en diett pille som mål å hjelpe folk ned i vekt ved å senke appetitten. De føler full raskere og slutte å spise. Dette hjelper dem til å kaste uønskede pounds. Som enhver diett pillen, må Reductil tas samtidig spise et sunt kosthold og får rikelig med mosjon. Reductil har også bivirkninger, alt fra mild til mer sjeldne, men alvorlige effekter. Lær om bivirkningene av Reductil og spør legen din om dette er riktig kosthold pillen for deg

hjerte og sirkulasjon

Det finnes en rekke bivirkninger som kan påvirke hjerte-og sirkulasjonssystemet. Hvis du har hjerteproblemer eller høyt blodtrykk, bør du spørre en lege før du tar Reductil. Noen bivirkninger av medisinen inkluderer en racing hjerterytme, også kjent som hjertebank, en økning i blodtrykket om du hadde problemer med blodtrykket før eller ikke, og hodepine. Du kan også oppleve hetetokter fra Reductil.

Fysisk Sensations

Du kan også oppleve en rekke andre fysiske symptomer i tillegg til hodepine og hjertebank. Munntørrhet og svetting er rapportert mens du tar Reductil. Det kan også føre til følelse av smak skal endres, noe mat å smake annerledes. Du kan oppleve følelsen av å ha pinner og nåler over huden din. Du bør snakke med legen din om disse symptomene ikke forsvinner av seg selv eller bli verre.

Digestive System

Det fordøyelsessystemet kan også lider av bivirkninger av å ta Reductil. Den mer vanlige bivirkninger fra slankepille inkluderer forstoppelse, diaré, oppkast, kvalme med eller uten oppkast og magesmerter. Hvis disse symptomene ikke forsvinner, bør du søke legehjelp. Drikker rikelig med væske og følge et sunt kosthold vil sørge for at du ikke blir dehydrert, spesielt hvis du opplever oppkast eller diaré.

Stemning

Humøret kan også bli påvirket om du har andre fysiske symptomer. Angst kan forekomme som en bivirkning av Reductil. Du kan føle deg urolig eller deprimert uten grunn. Dette kan utløse andre bivirkninger av Reductil som svette eller hodepine. Det er også vanlig å oppleve et tap av matlyst. Hvis tapet er alvorlig, bør du kontakte lege for å sikre at du får de riktige næringsstoffene og spise nok. Etter å ha søvnproblemer er også vanlig. Du kan ha problemer med å sovne eller våkne om natten etter bare et par timer med hvile.

Alvorlige bivirkninger

Mens de er mindre vanlig, kan Reductil forårsake alvorlige bivirkninger også. Folk tar dette legemidlet kan muligens oppleve anfall eller utvikle nyresykdommer. Eventuelle bivirkninger, selv mindre de, skal rapporteres til lege dersom de ikke rydde opp raskt. De kunne være et tegn på et større problem eller en advarsel om at Reductil ikke er riktig for deg. Hvis du har noen medisinske problemer allerede, snakk med legen din før du starter Reductil. Det kan gjøre eksisterende helsemessige forhold verre.


Previous:nothing Next:hva er en porsjon meieriprodukter?

Relaterte artikler


 • hvordan du kan øke stoffskiftet og øke raskt vekttap
 • fordelene med ris kli olje
 • hvordan beregne bmi i metriske enheter
 • hvordan gjøre grunnleggende protein pannekaker
 • hva slags mat å spise på en protein diett
 • Slik lavere kolesterol gjennom kosten
 • hva er grunner kroppen trenger kolesterol?
 • Fordelene med en rå mat diett
 • hvordan å gå ned i vekt etter en spontanabort
 • hvor å miste vekt drikke melk
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com