muskeldefinisjon dietter

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2011-09-06
Hvis du ønsker å maksimere muskel definisjon, må du følge et bestemt ernæringsprogram som skal utføre to forskjellige ting. Først må du bygge muskelmasse som vil gjøre kroppen sterkere og større. Sekund, må du brenne av overflødig fett for å legge definisjonen og toning til de musklene for å fullføre ditt utseende

Måltid Frekvens

For å øke metabolic rate, spiser flere, små måltider spredt utover hele dagen. Sett på tre måltider om dagen rutine med mellom fem og syv måltider. Dette vil holde kroppen drevet og din energi nivået er høyt, og vil holde metabolismen opptatt brenner kalorier hele dagen. Du vil også hindre deg fra overspising, siden du aldri tillater kroppen å bli for sulten.

Protein

Protein er viktig macronutrient for å bygge muskler. Når du ønsker å bygge en betydelig mengde av muskelmasse, bør du spise minimum 1 g protein per kilo kroppsvekt. Derfor, en 200-lb. Mannen ville trenge å spise 200 g protein hver dag for å sikre at han er tilstrekkelig næring til sine muskler for vekst, reparasjon og vedlikehold.

Macronutrient Split

Din ernæringsmessig plan bør hentet sin kalori summer med en splitt på 40 til 45 prosent protein, 30 til 35 prosent karbohydrater og 20 til 30 prosent fett. Protein er den viktigste betydning så det er lagt direkte til bruk i bygge muskler. Karbohydrater er viktige for å opprettholde din energiforsyning, og sunt fett som omega-3 fettsyrer hentet fra olivenolje, fisk og avocado vil bidra til å holde deg full og fornøyd samtidig som den støtter overordnede organ helse.

Total Kalorier

Du må være streng med den totale mengden kalorier som du spiser. For å starte din plan, kan du holde kaloriinntaket den samme som før på dager du trener, siden du vil bli avbrenning masse kalorier. På dager du hviler, redusere kaloriinntaket med rundt 15 prosent. For raskere resultater, redusere kaloriinntaket hver dag med 10 eller 20 prosent. Det er viktig å gjøre hvert måltid næringsrik når du ønsker muskel definisjon. Du må begrense totale kalorier, men også holde en stor tilførsel av proteiner, som noen ganger er en vanskelig linje å gå.

Vann og drikke

Vann er en viktig del av en muskel definisjon kosthold. Du må drikke mye vann hver dag for å sikre at kroppen din er riktig hydrert. Dette vil gi deg mer energi og vil bidra til å fordele næringsstoffene du får i deg til alle deler av kroppen din. Det vil også få fart på fordøyelsen og metabolske prosesser. Drikkevarer som brus, juice, kaffe og alkohol bør bli utelatt av planen din så mye som mulig.


Previous:nothing Next:er peanøttsmør sunt å spise?

Relaterte artikler


 • hvordan å senke kolesterol ved hjelp av trening og kosthold
 • hvordan vet hvor mange kalorier bør jeg spise
 • hvordan du finner ut kalorier for å holde vekten
 • Fordelene med cornsilk
 • hvordan å flate en mage i tre uker
 • hvordan å gå ned i vekt med kaffe
 • hvordan å velge riktig whey protein pulver
 • Hva er fordelene med å ta havet tare tabletter?
 • body detox fordeler
 • hva slags mat har vitamin B17?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com