informasjon om acai berry

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2011-09-15
Acai Berry er frukten av Euterpe palm funnet i Sør-og Mellom-Amerika. Det er en Superfood, høy i antioksidanter, vitaminer, mineraler og aminosyrer. Det kan kjøpes i dag i frukt juice, kapsler eller pulverisert former og brukes av de som ønsker å øke energinivået og gjenopplive og klargjøre kroppen og sinnet

Identification

Den acai Berry er frukten av Euterpe palm, som vokser i sumper og elveslette i Sentral-og Sør-Amerika. Det er en mørk lilla bær som nylig har blitt høstet og solgt for sin ernæringsmessige verdi.

Funksjon

Den acai bær er en Superfood som inneholder vitaminer, mineraler og aminosyrer for å øke metabolismen, energinivå og velvære . Dens evne til å drepe frie radikaler gjør acai en kraftig antioksidant og brukes til å fremme ungdommelig hud og hår og er ofte brukt i skjønnhetsprodukter på grunn av dette. Acai bær fremme høye energinivå og mental klarhet på grunn av det høye næringsinnholdet.

Typer

Acai bær kommer i en rekke produkter. De er solgt fryse-tørket i kapselform, og er også fryse-tørket og solgt i pulverisert form. Den bær kan også finnes i mange saft kjøpt fra supermarkedet, og kan kjøpes fra noen helse-matbutikker i en konsentrert juice form. Mange kapslene er blandet med andre ingredienser for å gjøre fokusere på et bestemt formål. For eksempel kan acai blandes i kapselform med grønn te ekstrakt for vekttap.

Fordeler

Dens evne til å øke energinivået, libido og øke stoffskiftet har gjort acai berry populære for bruk i vekttap programmer og urte formler. Den høye antioksidantegenskaper innhold er regenerativ på hud og organer. Det hjelper å spyle giftstoffer og avfall fra kroppen så vel som fylles vitaminer, mineraler og aminosyrer, holde både kropp og sinn klare og levende.

Hensyn

Når du kjøper acai produkter, sjekk at de er laget av 100 prosent økologisk acai bær. Det er produkter på markedet som er fortynnet med andre juice, og acai kvaliteten er ikke det beste det kunne være. Les etiketten for å sjekke om det er for mye annen frukt i acai blandingen. Den frysetørret kapsler og pulver er ofte av høy kvalitet, men etikettene fortsatt behov for å bli lest.


Previous:nothing Next:hva er farene ved TrimSpa?

Relaterte artikler


 • hva er risikoen for å ha for mye kolesterol i en diett?
 • hvordan du beskytter kroppen
 • hva er farene ved raske vekttap?
 • hvordan lavere kolesterol i forretter
 • hva er vitamin B50?
 • hvordan legge til høyt protein mat til kosthold
 • hva er forbindelser av mat coloring?
 • svarte frø olje virkninger på kroppen
 • hvordan å gå ned i vekt med en full mage
 • hvordan å forbedre alt med vitamin d
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com