hva er en diett drink?

Skrevet av: Lisbeth Bøe oppdatert: 2011-09-05
Diet drikker er ofte brukt som et verktøy i vekttap og sett på som et sunnere alternativ enn sine sukker-fylt kolleger. Men nyere studier viser at mange av de "diett" ingredienser som brukes i de drikker er alt annet enn bra for oss

Å drikke eller ikke å drikke

Diet drinker er ikke alle at de er sprakk opp til å bli. Siden 50% av diett-brus forbrukerne inntar mer enn to bokser om dagen, er den medisinske industrien snakker om hvorvidt vi skal konsumere dem i det hele tatt.

Hvordan Sweet It Is

Med 49% av voksne i USA forbruker kosthold brus, er det klart at etterspørselen etter noe søtt å drikke er stort. Men for å opprettholde "null kalori" krav uten å ofre smaken, bedrifter må bruke erstatninger for sukker. Den viktigste ingrediensen i de fleste diett brus er Aspartam, et sukker erstatning, noe som har vært spekulert å forårsake skade på hjernen og nervesystemet. Fosforsyre er en annen viktig ingrediens. Det er en kjemikalie som brukes til å fjerne rust. Og hvis det kan gjøre det, mange eksperter tror det kan føre til skader på emaljen på tennene ved inntak hyppig. Noen kosthold drink selskaper har innført Splenda (eller sukralose) som en helt naturlig erstatning for den kontroversielle Aspartam,. Men juryen er fortsatt ute på hva dens langsiktige effekter er på menneskekroppen kan være

A Bubbly Buzz

karbonatisering er karbondioksid brukes til å lage livslysten vi føler, lyset bobler som kiler vår nese når vi tar en slurk. Karbonatisering inneholder også mye natrium, som er en ingrediens mest helsebevisste mennesker prøver å unngå.
Koffein er sentralstimulerende brukes i brus for å gi oss litt av en energi kick.
Ved seg karbonatisering og koffein er relativt harmløse, men hvis de spises i store mengder de kan gjøre oss oppsvulmet, gass, nervøs og skjelvende. Det har blitt mye spekulert i at karbonatisering og koffein dehydrere kroppen, men en nylig artikkel i New York Times innebærer at forskerne er ute etter å motbevise dette faktum.

drikker seg Diet

Ikke alle kosthold brus er de samme. Når inkludert en diett drink som en redusert kaloriinnhold behandle, se etter all-naturlige drikker, som for eksempel Hansens brus. De inneholder mindre av sukker utskiftninger og syntetisk sirup og flere ingredienser som er lett fordøyd i kroppen, som frukt ekstrakter.

Beste alternativet

Diet drinker er en god erstatning for drikkevarer som er høy i kalorier, men bare når konsumert i moderate mengder og ikke som en erstatning for vann eller mat.


Previous:nothing Next:hvordan du beregner trening med vekt Watcher poeng

Relaterte artikler


 • normale nivåer av kolesterol i kroppen
 • hva er l fenylalanin?
 • hvordan å redusere appetitten naturlig
 • hvordan du velger en diett plan som vil fungere
 • hvordan finne gratis lav kolesterol diett planer
 • hvordan å velge riktig whey protein pulver
 • hvordan lavere kolesterol med mat
 • ikke protein pulver faktisk fungerer?
 • hvordan å gå ned i vekt ved å spille ddr
 • om matvarer for å unngå i en lav-kolesterol diett
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com