Hva er mineraler brukes til i hverdagen?

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2011-09-28
Når vi hører at vitaminer er nødvendig for helse, er mineraler også ofte nevnt og med god grunn. Mens bare 4 prosent til 5 prosent av vekten av den menneskelige kroppen er mineral saken, disse kjemiske elementene er avgjørende for samlet mental og fysisk velvære og bidra til at kroppen fungerer skikkelig

Du trenger:.
Kilde vann (vann fra springen, vann, salt vann, etc).
Temperatur kontrollert nedsenkbare varmeelement.
Rustfritt stål gryte omtrent 6 inches i diameter med 3 tommers vegg.
Rustfritt stål pan 8 inches (eller større) diameter med 4 tommers (eller større) vegg og glass lokk.

hovedrollene

Vår vev og indre væsker inneholder varierende mengder av mineraler. Disse kjemiske elementene er bestanddeler av bein, tenner, blod, muskel, nerve celler og vev. Mineraler spiller en viktig rolle i å opprettholde fysiologiske prosesser, styrker vår grunnstruktur og bevare vigor av hjernen og hjertet sammen med alle muskel-og nerve-systemer.

Mineraler oppfører seg som katalysatorer for mange biologiske reaksjoner i kroppen og tilrettelegge muskel respons, fordøyelsen, overføring av meldinger gjennom nervesystemet og metabolisme eller utnyttelse av andre næringsstoffer i matvarer. Mineraler er også nødvendig for å produsere hormoner.

Kontrollerende faktorer

Mineraler bidra til å kontrollere forholdene i kroppen. For eksempel, hjelper de å opprettholde den skjøre vannbalansen avgjørende for riktig funksjon av fysiske og mentale prosesser. Kroppene våre krever en viss pH-nivå for å fungere, og mineraler holde blod og vev væsker fra å bli enten for basisk eller for surt. De også lette passering av andre næringsstoffer i blodet vårt, hjelper trekke kjemiske stoffer inn og ut av cellene og bidrar til produksjon av antistoffer.

Kjøp av Minerals

Siden kroppen ikke kan produsere mineralene vi trenger, må de være levert av kostholdet vårt. En blandet og variert kosthold av vegetabilsk og animalsk opprinnelse som tilfredsstiller protein og energi behov friske mennesker vil ofte gi tilstrekkelig mineraler.

Nødvendige elementer

Noen mineraler er tilstede i kroppen vår i større mengder enn andre. Disse store eller "makro-mineraler" omfatter kalsium, klor, fosfor, kalium, magnesium, natrium og svovel. Andre mineraler i mindre mengder, hvorav mange er kalt "spor mineraler," inkluderer bor, krom, kobolt, kobber, fluor, jod, jern, mangan, molybden, nikkel, selen, silisium, vanadium og sink.

Andre Fakta

Alle handlingene til disse mineralene i kroppen henger sammen, og derfor kan ingen enkelt mineral-funksjonen uten å påvirke andre. Emosjonelle og fysiske påkjenninger kan føre til en belastning på tilførsel av mineraler i kroppen. Et mineral-mangel gir ofte sykdom, som kan rettes ved å legge den manglende mineral til dietten. På grunn av dette og andre faktorer, kan det være lurt til tider å konsumere kosttilskudd som inneholder mineraler.


Previous:nothing Next:grønn te vekttap fakta

Relaterte artikler


 • Hva er omega 3 i egg?
 • bivirkninger av slo-niacin
 • definisjon av Vanadyl sulfate
 • fakta om kolesterol fra egg
 • hva er vannet kosthold?
 • hvor å miste vekt raskt og enkelt
 • hvordan å eliminere uønskede tilsetningsstoffer i mat fra kosten og livsstil
 • definisjon av Lactobacillus rhamnosus
 • høyt protein mat med lite karbohydrater
 • lav carb diett grunnleggende
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com