om kitosan

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2011-08-18
Chitosan er en ingrediens som finnes i en rekke kosttilskudd hos helsekostbutikker. Produsenter av kitosan produkter hevder at produktet har en rekke fett brenner kvaliteter som kan hjelpe en person som ønsker å gå ned i vekt. Hvis du er interessert i å bruke kitosan som kosttilskudd, vil du ønsker å forske noen av sine kvaliteter

Betydning

Kitosan er en type kostfiber og en derivat av glukose som brukes til å holde skall av krepsdyr sammen, for eksempel krabber og reker. På grunn av bindingen evner av kitosan, er tillegget skal hjelpe kroppen binde sammen fett for å hindre den fra å bli absorbert under fordøyelsesprosessen. I tillegg, siden du øker fiber, vil du ha en tendens til å spise mindre siden du vil opprettholde en følelse av fylde lengre.

Typer

Du kan finne mange merker av kitosan kosttilskudd. Populære produsenter inkluderer nå Foods, god og naturlig, Source Naturals og Natural Max. Den mest vanlige doseringen som du vil finne er 500 mg. De fleste produsenter anbefaler at du tar to 500mg doser før hvert måltid. Sammen med hver dose, bør du drikke et glass vann samt drikker vann hele dagen.

Effekter

Selv om kitosan kan ha fett bindende evner, kan det også hindre riktig absorpsjon av essensielle vitaminer og næringsstoffer . Hvis du velger å bruke tilskudd, må du vente flere timer mellom å ta den supplement og konsumere noen vitaminer.

Misforståelse

Noen produsenter hevder at kitosan også har evnen til å redusere kolesterolnivået. Fant imidlertid forskning utført av den britiske Advertising Standards Authority at studier viste ingen signifikant reduksjon i kolesterolnivå mellom deltakerne som fikk kitosan og de som fikk placebo.

Advarsel

Mange kitosan kosttilskudd produkter inneholder skalldyr ingredienser . Hvis du er allergisk mot skalldyr, bør du unngå kitosan produkter. Du bør også unngå kitosan dersom du får noen bivirkninger fra supplement, som ubehag i magen og kvalme.


Previous:definisjon av Vanadyl sulfate Next:hvordan gjøre pulver protein

Relaterte artikler


 • hvordan du spiser sunt sen kveld
 • hvordan man skal forstå hvordan blodet ditt kolesterol er diagnostisert
 • hvordan å gå ned i vekt å spise sunt tysk linsesuppe
 • hva slags mat inneholder monosodium glutamat?
 • hvordan gjøre pulver protein
 • lav-kolesterol og høy-fiber matvarer
 • hvordan å redusere dårlig kolesterol (LDL)
 • hvordan unngå diabetiker mat
 • lavt kolesterol og høyt protein mat
 • hvordan å tilfredsstille dine craving for søtsaker på sunn måte
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com