om adapex

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2011-08-26
Adipex, eller Adipex-P, er en resept vekttap stoffet som brukes til å hjelpe overvektige mennesker å nå en mer sunn vekt. Adipex, som er produsert av Gate Farmasi, er tilgjengelig i både kapsler og tabletter. Den generiske formen for Adipex er kjent som phentermine

Du trenger:. .
Proteiner
Grønnsaker.
Stivelse.
Pålegg.
Vektøkning kosttilskudd.

Slik fungerer

Det er ikke kjent nøyaktig hvordan Adipex fungerer som en vekt-tap stoffet, men det er antatt å være en appetitt suppressant eller for å øke mengden av energi i kroppen forbrenner, og dermed bidra med vekttap.

Bruker

Adipex er en vekt-tap stoffet, men medisiner alene vil vanligvis ikke være nok til å gå ned i vekt. De fleste leger anbefaler at pasienter som tar Adipex også spise et sunt kosthold og begynne en øvelse diett. Adipex er generelt bare foreskrevet for folk som er ekstremt overvektige, med en kroppsmasseindeks på mer enn 27.

Side Effects

Noen mennesker tar Adipex vil oppleve bivirkninger fra medisin. Disse inkluderer en nedgang er sexlyst, impotens, forstoppelse eller diaré, tørr munn eller en dårlig smak i munnen, søvnproblemer, nervøsitet, rastløshet, overstimulering eller en overdreven følelse av velvære. I sjeldne tilfeller kan folk utvikle alvorlige bivirkninger som indikerer et potensielt problem. Informer legen din umiddelbart dersom du merker noen av følgende: brystsmerter, muskel tremor, kortpustethet, hevelse i bena og føttene, bisarr atferd, besvimelse, en bankende følelse i brystet eller en rask hjerterytme

advarsler <.

Adipex er ikke trygt for alle mennesker, inkludert de med hjertesykdom, blodårer sykdom eller alvorlig innsnevring av blodårene, moderat eller alvorlig høyt blodtrykk, glaukom eller en overaktiv skjoldbruskkjertel. Sørg også for å fortelle legen din om du har noen gang tatt en annen appetitt-undertrykke narkotika eller er tiden tar ett.

Legemiddelinteraksjoner

Noen medikamenter tatt med Adipex kan føre til en sjelden, men livstruende narkotika reaksjon. Ikke ta MAO-hemmere, fenfluramin, dexfenfluramine eller furazolidon innen to uker for å ta Adipex. I tillegg kan serotonin-spesifikke reopptakshemmere øke oddsen for å oppleve bivirkninger av Adipex, og guanadrel og guanetidin kanskje ikke være like effektivt når det tas med Adipex.


Previous:nothing Next:om l-theanine

Relaterte artikler


 • hva er farene ved raske vekttap?
 • hvordan å senke kolesterol naturlig
 • hvordan å redusere kalorier for å gå ned i vekt
 • curcumin bivirkninger
 • hva er vitamin B50?
 • hvordan man skal forstå hvordan blodet ditt kolesterol er diagnostisert
 • hvordan å miste vekt og omskolere hjernen din
 • hva er sort frø olje til?
 • om l-theanine
 • hvilke matvarer fremmer muskel vekst?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com