hvordan gjøre pulver protein

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2011-08-18
Hvis du lei av å betale høye priser i butikken for containere med protein pulver, vil du bli glad for at det kan enkelt gjøres hjemme. Mens prosessen er en serie enkle trinn, er den totale tiden det tar ca en måned. Når du bestemmer deg for å lage din egen, bør du lage en stor mengde for å unngå ildprøven å gjenta oppskriften for ofte. Denne instruksjonen vil vise deg hvordan du lager din egen whey pulver protein

Du trenger:.
Yoghurt naturell
. Ost klut eller kaffe filter.
Dørslag.
Stor bolle.
Kasserolle.
Spoon.
Stor bakeplate kledd med voks papir eller pergament papir.
Ytterligere voks eller pergament papir.
Kaffekvern eller morter.
Jar med en tettsittende lokk eller resealable container.


en.
Sett bollen over en dørslag og linje innsiden av dørslag med enten cheesecloth eller kaffefilter.

to.
Sett yoghurten i dørslag og plasser dørslag og bollen i kjøleskapet over natten til belastningen. Den neste morgen, vil du ha yoghurt ost i dørslag (som kan brukes til andre oppskrifter) og myse væske i bollen. Mengden av myse fra hvert parti er avhengig av merke yoghurt som brukes og mengden.
Tre.
Mål whey væske. Det bør være minst tre kopper. Dette vil bli kokt ned i lang tid, og resultatet vil være en mengde mye mindre enn den flytende. Hvis du ikke har minst tre kopper av whey væske, må du gjenta trinn 1 og 2 med mer yoghurt til den nødvendige mengden av whey er gjort. Inntil du samle riktig mengde, lagre mysa i Ice Cube skuffer i fryseren.
Fire.
Plasser whey væske (eller isbiter) i en kjele over middels varme og la det en byll. Senk varmen til lav og småkoke til væsken blir en tykk karamell farge.
Fem.
Hell fortykket mysa på pergament eller voks papir lined bakervarer ark og la avkjøles helt. Dette vil ta ca en time.
6.
Legg et nytt ark med voks eller pergament papir på toppen av solide myse, og bruke en tung kjele til å bryte solid whey i små 1 " stykker.
7.
La disse brikkene tørke i 2-3 uker ved romtemperatur. Ikke oppbevar dem i kjøleskapet eller i en lufttett beholder siden disse metodene vil forhindre dem fra helt tørker ut.
8.
Legg en håndfull av den ødelagte, tørkede bitene til en kaffe vinkelsliper (mill) eller en morter og male til et fint pulver.
9.
Oppbevar pulveret i en krukke med en tettsittende lokk eller i en resealable container. Bruk en skje i noe du vil legge til et protein løft til.

Tips og advarsler


 • Hvis du er allergisk eller intolerante mot melk eller meieriprodukter, kan du ikke gjøre dette protein pulveret siden myse er fremstilt av melk.


 • Previous:om kitosan Next:hva slags mat inneholder monosodium glutamat?

  Relaterte artikler


 • hvordan du kan redusere kalorier for å gå ned i vekt
 • Slik lavere kolesterol gjennom kosten
 • lavt kolesterol frokostmat
 • typer juice du kan drikke når du gjør juice kosthold
 • hvordan å håndtere kolesterol å forebygge diabetes
 • normale nivåer av kolesterol i kroppen
 • hva slags mat inneholder monosodium glutamat?
 • hvordan finne gratis lav kolesterol diett planer
 • hvordan du spiser sunt sen kveld
 • om lavt kolesterol hjertet sunt kosthold
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com