hvordan å velge riktig whey protein pulver

Skrevet av: Lisbeth Bøe oppdatert: 2011-08-22
Med de mange forskjellige varianter av protein pulver tilgjengelig i dag, å velge den rette for deg kan være forvirrende. Her skal vi diskutere de mest brukte protein pulver, whey protein, og hvordan å velge en som passer dine behov og hjelpe deg å nå dine mål
en.
Må jeg virkelig trenger å supplere?
Det første du trenger å gjøre er å bestemme om du selv trenger å supplere med protein pulver. Mange har urealistiske forventninger til hva protein pulver kan gjøre for dem basert på annonser og artikler.
Protein pulver er rett og slett mat. Det er ikke et stoff som gjør musklene dine vokser raskere eller større. Grunnen til at noen mennesker trenger å bruke protein pulver er fordi de har vanskeligheter med å få den mengden protein de trenger fra sitt daglige kosthold. Jeg er en av dem. Min daglige protein behov er ca 150g protein per dag. Som en travel mamma, blande opp en kjapp protein shake før du skal ut av huset hjelper meg å nå mine mål kosthold og opprettholde min forstand.
to.
Kalorier vs Protein innhold
Nå som du har bestemt deg du virkelig trenger protein pulver, ta deg tid til å tenke på det daglige kaloriinntaket. Hvis du prøver å få masse og legge muskel, har du sannsynligvis ikke vil være for bekymret for hvor mange kalorier du har i protein pulver. Men, hvis du er på en lav kalori diett, blir da mengden kalorier plutselig veldig viktig.
Sammenlign kalorier i protein pulver du vurderer den faktiske mengden protein i hver servering. For eksempel, hvis en protein pulver inneholder 100 kalorier og 22 gram protein, så er det bedre enn et pulver som inneholder 80 kalorier og bare 10 gram protein. Jada, du sparer noen kalorier med 80 kalori pulver, men det har mindre enn halvparten av protein. Det betyr at du bare får mer filler istedenfor protein.
Tre.
Pris og smak
Protein pulver kan være ganske dyrt, men hvis du ser på det som faktisk mat , synes det plutselig mye mer rimelig. Du ønsker å sikre at du får rikelig med protein for pengene, men du også ønsker ikke å gjøre den feilen å kjøpe en økonomi størrelse kar med et protein pulver som du ikke engang kan gag ned.
Den rimeligste måten å kjøpe whey protein er i store baljer fra 3 til 10 pounds. For å unngå å bli sittende fast med et pulver du kan ikke stå, kjøpe en mindre container først, eller se om selskapet tilbyr en sampler kit, eller til og med enkel servering konvolutter av pulver. I det minste, søk på internett for brukeren vurderinger for å se hva andre folk sier om smaken av protein pulver.


Previous:nothing Next:hvordan vet hvor mange kalorier bør jeg spise

Relaterte artikler


 • hvordan å redusere høyt kolesterol med mat
 • hvordan vet hvor mange kalorier bør jeg spise
 • hvordan finne gratis lav kolesterol diett planer
 • hvordan du velger vekttap leirer
 • lavt kolesterol frokostmat
 • hvordan å redusere dårlig kolesterol (LDL)
 • hvor lang tid tar det å senke kolesterol ved hjelp av diett?
 • hvordan å forberede lavt kolesterol måltider
 • hvordan du velger en diett plan som vil fungere
 • lav carb diett grunnleggende
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com