hvordan å miste vekt og omskolere hjernen din

Skrevet av: Anne Marie Jensen oppdatert: 2011-08-20
Det er en gammel hemmelighet for å miste vekt. Kombiner det med det jeg lærte av min personlige trener og vekt faller så lett

Du trenger:. !. .
Du trenger et par gode joggesko


en

Første ting først. De fleste overvektige mennesker ikke drikker nok vann. Jeg er sikker på at du har hørt det. Her er hva jeg tror skjer. De av oss som er overvektige forvirre hjernens behov for vann og mat. Når vi er faktisk tørste, forvirre vi denne følelsen av sult. Vi spiser og følelsen er fornøyd. De fleste matvarer har rikelig med vann i dem, så sannheten er, er vi virkelig innfesting av vannmangel i kroppen vår. Vi gjør så, men med et tillegg av altfor mange kalorier.
To.
Tilbakestill hjernen din! Nullstille hjernen kan ikke være lett. Det sannsynlig tok år å misprogram det. Mitt problem er at jeg egentlig ikke liker vann. Jeg synes at jeg kunne drikke mye mer vann hvis det var en flaske på pulten min da jeg jobbet. Jeg satt en daglig mål for drikkevann. Dessuten var det første jeg gjorde hvis jeg følte sulten å drikke en hel liten flaske med vann. Det er hvordan å omskolere hjernen. Når hjernen innser at det blir fornøyd fra vannet, du virkelig vil begynne å se forskjellen mellom å være tørst og sulten. Det kan ta litt tid selv. Hang der inne.
Tre.
Walk hver dag. Dette var det vanskeligste for meg å gjøre. Min trener fortalte meg det viktigste å gjøre er å gå, ikke jogge, ikke løpe-bare gå. Nå, er en rolig spasertur ikke kommer til å gjøre triks. Walk så fort du kan. Et tempo over 3 miles /time er best. Velg en tid hver morgen og bare gjøre det. Din tur bør siste 30 til 40 minutter. Du er sannsynligvis sier-"Jeg har ikke tid for at" Vel, få tid. Juster dagen. Din helse bør være prioritet én. Jeg kan fortelle deg dette. Force deg selv for to uker, og du vil bli hekta. Jeg bor i Florida, men vi fortsatt få kaldt vær og mye regn. Ett år gikk jeg hver eneste dag i året. Regn, varme, 30 grader, yep . . . Jeg gjorde det.
Fire.
Slutt, spise riktig. Drop disse karbohydrater. Her er en body builder 's kosthold hemmelig. Dette er hvordan de slippe fett og vann-raskt.
Frokost: Egg vispene (så mye du vil) Tyrkia bacon (to striper)
Snack: 12 tørre brente mandler (du vil bli overrasket over hvor tilfredsstillende de er)
Lunsj: 1 stor kyllingbryst. Grill den, bake den med en saus (bare ikke et tonn med saus) En liten eller en halv søtpotet. Spis den uten salt og ikke smør. Du vil raskt utvikle en smak for denne. Nå foretrekker jeg dem med "ingenting". Men jeg er kresen om kvalitet nå. En god en er fin og søt. En dårlig en er ikke verdt å spise. Jeg spiser skins også. Det er den mest næringsrike delen.
Snack: 12 mer mandler
Middag: Samme som lunsj, men legge til en liten porsjon brokkoli
Du kan erstatte svinekjøtt, fisk, eller magert kjøtt for kyllingen. .
Du kan også legge til én måltid av enten lunsj eller middag hvis du blir sulten. Du vil fortsatt gå ned i vekt, og rask.
Hvis du er ute karbohydrater, har noen havremel. En liten mengde med et snev av salt, ikke noe annet, vil gjøre utslaget.
Jeg kan forsikre dere vil falle minst 3 pounds, om ikke mer, per uke. Den første uken, kan du miste opptil 8 pounds. Ikke bli altfor begeistret. Det meste av det er vann tap. Hmmm, drikker mer vann og mister vann vekt? En lav carb diett vil føre til at du mister vann. Det er derfor det er viktig å drikke mye og ofte.
Du kan gjøre det!

Tips og advarsler


 • Ikke gå på denne dietten uten å sjekke med legen din for å sikre at du er friske. Jeg sjekket med legen min og fortalte ham hva jeg spiste. Først trodde, sa han jeg var ikke får nok vitaminer og mineraler. Etter å tenke på det, sa han kylling, brokkoli og søtpotet var det perfekte måltid.


 • Previous:nothing Next:hvordan å forbedre alt med vitamin d

  Relaterte artikler


 • hvordan å gå ned i vekt som en kjendis
 • hvordan lavere kolesterol med mat
 • hvor å endre matvaner nå
 • definisjon av Vanadyl sulfate
 • Slik lavere kolesterol naturlig
 • hvordan lavere kolesterol i forretter
 • hva er farene ved raske vekttap?
 • hvordan du velger en diett plan som vil fungere
 • fakta om kolesterol fra egg
 • om kitosan
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com