hvordan å miste overflødig fett

Skrevet av: Lisbeth Bøe oppdatert: 2011-08-23
Det er mange grunner til at noen ønsker å miste overflødig kroppsfett. Med overvekt på vei opp, miste vekt har flere helsemessige fordeler. Heldigvis finnes det fornuftige måter å miste kroppen fett uten å sulte deg selv eller bruke kjepphest dietter som bare fungerer på kort sikt. Ekspertene i ernæring og vekttap foreslå å spise et balansert kosthold og holde aktive som de beste måtene å miste overflødig fett og holde den av

Du trenger:
proteiner
. Grønnsaker.
Stivelse.
Pålegg.
Vektøkning kosttilskudd.


en.
Drikk rikelig med væske. Ved å drikke mer vann, spesielt før et måltid, falt deg fyldigere, så du vil spise mindre. Som du miste fett giftstoffer som er lagret i fettvevet blir sluppet ut i kroppen. Legge mer væske til kosthold hjelper også å skylle vekk disse giftstoffene og rusk. Drikke 8 til 10 glass sunt væsker som vann, fruktjuice eller grønnsaksjuice.
To.
Spis flere måltider. Spise tre store måltider om dagen bremser faktisk ned stoffskiftet fordi det er en lengre vente mellom måltidene. Kroppen reagerer som om det var ingen mat, og sult er overhengende slik at metabolic rate reduseres. Å miste overflødig fett raskere spise små måltider 5-6 dager om dagen for å holde stoffskiftet kjører høy. Spise hver 3 eller 4 timer betyr at maten er fordøyd lettere og mindre fett lagres fordi den brukes umiddelbart som energi.
Tre.
Spis færre fett og karbohydrater. Det er en god idé å kutte ned på mengden av fett og karbohydrater du spiser. Eventuelle karbohydrater som ikke brukes til brensel er omdannet til fett innskudd. Mens fett og karbohydrater er nødvendig for å holde kroppen knirkefritt, for mye kan legge mer fett og uønsket pounds. Den beste måten å miste overflødig fett er å bruke lagret fett innskudd som kilder til energi for kroppen.
Fire.
Øvelse hver dag. Å miste overflødig fett raskt gjøre aerobic trening. Dette er en flott måte å brenne fett. Øvelse krever energi og fett kan brukes til å lage energi. Turgåing, bading, dans, sykling, jogging og en rettferdig noen aerobic øvelser du kan gjøre hver dag. Trene øker også metabolismen. Hvis du kan være fysisk aktive i minst 20 minutter hver dag dette vil hjelpe deg å miste fett. Men ikke overdriv treningen. Gjør bare det kroppen din kan ta.
Fem.
Unngå junk food. I løpet av fem dager spiser ingen junk food. Disse matvarer er fylt med fett, sukker og karbohydrater som vil bare legge mer fett i kroppen. Prøv å spise mest frukt og grønnsaker i løpet av 5 dager. Disse matvarer er lav i fett, men høy i bulk eller volum som betyr at de vil fylle deg opp.

Tips og advarsler


 • Det er en god idé å sjekke med legen din hvis du har noen helseproblemer.
 • Losing 1-2 pounds en uke er trygg og sunn.


 • Previous:nothing Next:hvordan å erstatte pasta med spaghetti squash og gå ned i vekt

  Relaterte artikler


 • hvordan lavere kolesterol i forretter
 • hvordan å tilfredsstille dine craving for søtsaker på sunn måte
 • hvordan ta kreatin og se resultater
 • lavt kolesterol frokostmat
 • hvordan å gå ned i vekt som en kjendis
 • å spise pasta og likevel gå ned i vekt
 • hvordan du beskytter kroppen
 • høyt kolesterol og høyt blodtrykk diett
 • hvordan å redusere appetitten naturlig
 • hvordan gjøre pulver protein
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com