om matvarer for å unngå i en lav-kolesterol diett

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2010-01-12
Vi trenger alle litt kolesterol. Det er byggesteinen i mobile vegger, sex hormoner og den beskyttende sheaths rundt våre nerver. Men for mye "dårlige" kolesterolet kan stave problemer. Den dårlige ting er low-density lipoprotein, eller LDL, kolesterol. Høye nivåer av LDL kolesterol sette deg i fare for aterosklerose, en innsnevring av blodårene som kan føre til hjerteinfarkt eller hjerneslag. High-density lipoprotein, eller HDL, er "gode" kolesterolet som faktisk beskytter mot aterosklerose. Det første trinnet i å kontrollere ditt kolesterol er læring om matvarer for å unngå i en lav-kolesterol diett.

Du trenger:
gode joggesko
. behagelige klær.
godt kosthold.
hydration a.
k.
en H20.
tålmodighet.
FASTSETTELSE.

Kjøtt

Unngå fete kjøtt som bacon, ribbe, marmorert biff og pølse. Ta skinnet av fjørfe og velg hvitt kjøtt over mørke. Gjøre et unntak for fet fisk som laks, tunfisk og sardiner. Den umettede fettsyrer i fisk og nøtter faktisk boost gode HDL-kolesterolet og er en del av et hjerte-sunt kosthold.

Meieri og egg

Helmelk, fløte, ost og egg yolks bør unngås i lav-kolesterol diett . Bruk lite eller ingen fete meieriprodukter og egg erstatning, eller bare skille eggene og forkaste eggeplomme.

Smør og Spreads

Smør, majones, margarin og peanøttsmør inneholder hydrogenert oljer og er også matvarer for å unngå i en lav-kolesterol diett. Men, oliven og raps olje, naturlig peanut smør og andre nøtter og mutter Butters inneholder sunt fett.

Bearbeidet bakevarer og Snacks

De fleste forberedt snacks og bakevarer er laget med hydrogenert eller trans fett, som er kjent for å raise dårlige kolesterolet. Unngå pakket mat med ordet "hydrogenert" i ingredienslisten.

Raffinert sukker og stivelse

I følge Stanford University forsker Dr. Gerald Reaven, sukker og raffinerte karbohydrater som hvit ris, brød og pasta redusere gode HDL-kolesterolet , og bør unngås i en lav-kolesterol diett.


Previous:hvor lang tid tar det å senke kolesterol ved hjelp av diett? Next:Slik lavere kolesterol naturlig

Relaterte artikler


 • fakta om fenylalanin
 • hvordan å håndtere kolesterol å forebygge diabetes
 • hvordan å tilfredsstille dine craving for søtsaker på sunn måte
 • hva slags mat inneholder monosodium glutamat?
 • hvordan å gå ned i vekt å spise sunt tysk linsesuppe
 • hvordan lavere kolesterol med fiber
 • hvordan å senke kolesterol naturlig
 • Hva er de helsemessige fordelene av protein shakes?
 • Slik lavere kolesterol gjennom kosten
 • hvordan lavere kolesterol i forretter
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com