hvordan å senke kolesterol ved hjelp av trening og kosthold

Skrevet av: Vivian Håndstad oppdatert: 2010-01-12
Det finnes måter å senke ned kolesterolnivået i kroppen. Den eneste mål av kolesterolsenkende metodene er å redusere nivåene av low-density lipoprotein (LDL) i kroppen og redusere sjansene for hjerteinfarkt
en.
Kolesterol er en viktig komponent i hver eneste celle i kroppen. Det har mange viktige funksjoner i kroppen som for eksempel å holde celleveggen friske, bidrar i produksjon av vitamin D og produsere gallesyre å lette fordøyelsen. Imidlertid må nivået av kolesterol skal opprettholdes i kroppen eller annet det har bivirkninger. Høyere nivåer av kolesterol kan føre til åreforkalkning, hjerte relaterte lidelser og arthroscleroses.
To.
Du er i stand til å redusere kolesterolnivået i kroppen ved å følge en bestemt diett. Forskere over hele verden forsker på effekter av kolesterol har godkjent av dietter som hjelper i å senke kolesterolet. Følgende er tipsene du trenger for å følge med mens foretak kolesterolsenkende kosthold:
Mens følge dietten, må den samlede fettinntaket å være mindre enn eller lik 30 prosent av kaloriene.
Forbruket av mettet fett (hardt fett i romtemperatur) må være så lav som 10 prosent av kalorier.
Du må sørge for at flerumettet fett (flytende fett ) består av bare 10 prosent kalorier.
Du må sjekke at natrium forbruk må være så lav som 2400 milligram per dag.
Unngå matvarer som bidrar til opphopning av kolesterol i kroppen. Med andre ord, trenger kolesterol inntak gjennom mat skal være så lav som 300 milligram per dag.
Dietten også må omfatte næringsmidler tilberedt av rapsolje og olivenolje slik at kroppen får det daglige behovet av fett.
å senke kolesterol gjennom kosten, må du eliminere matvarer ulike kjøtt, alkohol og meieriprodukter.
annen diett som du kan følge for å senke kolesterolet i kroppen er Therapeutic livsstilsendringer (TLC). Denne dietten består av fysiske øvelser og kolesterolsenkende kosthold
3
Øvelser til lavere Kolesterol:. . Det er et bevist faktum at å ha en sunn og aktiv kropp bidrar til å redusere overdreven kolesterolnivået i kroppen. For å senke kolesterolnivået, trenger du ikke gjøre grundige øvelser. Bare ved å følge noen enkle øvelse plan, er du i stand til å opprettholde et sunt nivå av kolesterol i kroppen. Nevnt nedenfor er noen øvelseplan:
Du kan utføre noen av de daglige gjøremål i huset ditt som hagearbeid og rengjøring. Du kan også følge en enkel aerobic treningsprogram.
Turgåing er en perfekt øvelse som hjelper i senk, samt opprettholde riktig kolesterol nivåer. Andre øvelser som hjelper til å senke kolesterol er sykling, svømming og jogging.
Du kan også delta i et treningsstudio der du kan utføre hjerte-øvelser som løping på tredemølle.

Tips og advarsler


 • med hjelp av et riktig kosthold og mosjon plan, er du i stand til å senke kolesterolnivået i kroppen og holde åren lidelser i sjakk. Du kan også starte som fører en sunn livsstil også.


 • Previous:hvordan å håndtere kolesterol å forebygge diabetes Next:hvordan å senke kolesterol naturlig

  Relaterte artikler


 • hvordan du beregner vekttap
 • hvordan å redusere dårlig kolesterol (LDL)
 • hvordan å tilfredsstille dine craving for søtsaker på sunn måte
 • lav-kolesterol og høy-fiber matvarer
 • hvordan å senke kolesterol naturlig
 • hva er l fenylalanin?
 • hvordan unngå diabetiker mat
 • om kitosan
 • hvordan gjøre pulver protein
 • normale nivåer av kolesterol i kroppen
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com