hvordan å redusere høyt kolesterol med mat

Skrevet av: Vivian Håndstad oppdatert: 2010-01-12
Hvis du har høyt kolesterol, vil du sannsynligvis gjøre alt du kan for å senke det. Det du kanskje ikke innser imidlertid at det veldig sunn mat du spiser kan inneholde skjulte kolesterol. Vel, i denne artikkelen vil vi lære deg hvordan du kan senke kolesterolet med mat. Klar? Vel, la oss komme i gang
en.
Prøv deilige soya. Soya er en av de vanligste matvarer som har evnen til å senke kolesterolet og den gode nyheten er at du ikke trenger å begrense deg til tofu. I stedet kan du spise soya ost, soya melk, og til og med slike godbiter som soya burgere, nuggets og corndogs. Og, er de gode nyhetene om at disse elementene smaker godt og kan senke kolesterolet. Faktisk kan mange folk ikke engang fortelle forskjellen mellom soya baserte produkter og kjøttvarer.
To.
Bruk hvitløk. Hvitløk er en annen mat som kan senke kolesterolet. Det flotte er at du ikke trenger å spise rå hvitløk (med mindre du liker det eller prøver å holde vampyrer unna), i stedet, kan du legge det til alle typer mat å gi den en velsmakende zing. For eksempel kan hvitløk legges til omeletter, kyllingretter, og selv stir-fry. Og, for de av dere som hater hvitløk, kan du også kjøpe hvitløk kosttilskudd på helsekost eller dagligvare historie som også gi deg tilsvarende ytelser.
Tre.
Go vegetarianer på anledning. Selv om du elsker kjøtt, begjærer det og nekter å gi det opp permanent, det er greit. Du kan fortsatt høste fordelene av lavere mettet fett ved å spise mer vegetarmat og kutte ned på les kjøtt. En advarsel Du bør imidlertid holde seg unna avfyrte retter som vegetabilske tempura og aubergine parmesan da disse inneholder skjulte kolesterol.
fire.
Velg løselig fiber beriket mat. Akkurat som reklamen sier, er løselig fiber din venn og mat som havregryn har masse løselig fiber og er et utmerket valg for de som prøver å senke kolesterolet. Andre gode kilder til løselig fiber inneholder gulrøtter, bygg, linfrø, havre, epler og søtpoteter. Og, for de som ikke bryr seg om disse deilige matvarer, kan du selv legge fiber til mat og drikke så du har ingen unnskyldning i det hele tatt.
Fem.
Drikke ren eplejuice eller spiser epler hver eneste dag. Epler er kjent for å senke forhøyet kolesterol nivå, fordi den inneholder høye nivåer av fenoler som hindrer LDL fra å feste seg i blodårene. I stedet oppfordrer det det å passere gjennom excretory systemet.
6.
I konklusjonen, endre kostholdet mange ikke være lett, men når gjøre enkle, men effektive endringer, kan du endringer positivt helsen din og lavere enn dårlige kolesterolet. Nå gå ut der og spiser de ovenfor nevnte mat og se på at dårlige kolesterolet rating drop.


Previous:hvordan å senke kolesterol naturlig Next:Slik lavere kolesterol gjennom kosten

Relaterte artikler


 • hvordan å gå ned i vekt som en kjendis
 • hvordan å gå ned i vekt på en lav kolesterol diett
 • hvordan lavere kolesterol med mat
 • Slik lavere kolesterol naturlig
 • hvordan å redusere dårlig kolesterol (LDL)
 • Slik lavere kolesterol naturlig
 • normale nivåer av kolesterol i kroppen
 • Slik lavere kolesterol gjennom kosten
 • fakta om kolesterol fra egg
 • hvordan å forberede lavt kolesterol måltider
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com