hvordan å gå ned i vekt på en lav kolesterol diett

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2010-01-12
Du vil miste vekt og senke kolesterolet, slik at du kan bli frisk og veltrent. Du kan gjøre begge deler, siden et lavt kolesterol diett kutter ut mye av de matvarer som også føre til vektøkning, mens fremme mat som holder deg full og holde hjertet sunt. Les videre for å lære mer
en.
Spis riktig type fett å hjelpe lavere kolesterol og vekt. Du bør spise mer enn 30 prosent av kaloriinntaket fra fett, og bør alltid holde seg borte fra å spise for mange mettet fett som smør, fløte, ost og andre full-fett meieriprodukter. Velg lettmelk, margarin og ost for å få de næringsstoffene uten tilsatt fett.
To.
Senk trans fett inntak i pre-pakket og bearbeidet mat. Spis mat med flerumettede og enumettede oljer, som senke kolesterolet, for eksempel grønnsaker og olivenolje, avokado og nøtter. Hold deg unna mat med herdet eller delvis hydrogenerte oljer eller fett.
Tre.
Velg mat med høyt fiberinnhold og hele korn. Havre, bygg, frukt og fullkorn brød og pasta er lave i fett og holde deg fyldigere lenger for å hjelpe deg ned i vekt samtidig holde hjertet sunt og senke kolesterolet.
fire.
Velg kylling og fisk over rødt kjøtt. Kylling og fisk generelt har en lavere fettinnhold og kan senke kolesterolet når det spises regelmessig. Også legge til så mange frukter og grønnsaker som du ønsker til kosthold, som de gir verdifulle næringsstoffer, og fyller deg opp så du ikke blir fristet til å binge på desserter.
Fem.
Get kvitt usunn mat og fylle opp skap og kjøleskapet med sunn mat og snacks. Du spiser hva som er der, så hold kuttet frukt og havregryn i ditt hjem og bli kvitt pre-pakket kaker, chips og høyt kolesterol elementer.
6.
Bruk riktig verktøy for å lage mat for en lav-kolesterol fettfattig kosthold. En dampbåt, skarpe kniver for hakking frukt og grønnsaker og nonstick panner er gode verktøy å ha i kjøkkenet for å redusere fett og behovet for ekstra oljer.
7.
Kjøp bøker som "New American Heart Association Cookbook" og "American Heart Association Low-Fat, Low-Kolesterol Cookbook" for å hjelpe deg med kostholdet ditt. Disse bøkene gir deg oppskrifter og tips for å snu lavt kolesterol kosthold til en livsstil med sunn mat.


Previous:Slik lavere kolesterol naturlig Next:hvordan å redusere dårlig kolesterol (LDL)

Relaterte artikler


 • hvordan du spiser sunt sen kveld
 • hva er farene ved raske vekttap?
 • hvordan gjøre pulver protein
 • hvordan å håndtere kolesterol å forebygge diabetes
 • hvordan du kan redusere kalorier for å gå ned i vekt
 • hva er risikoen for å ha for mye kolesterol i en diett?
 • hvordan å redusere dårlig kolesterol (LDL)
 • hvor mye kolesterol er for mye?
 • fakta om fenylalanin
 • hvordan lavere kolesterol med mat
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com