vil protein shakes hjelpe deg opp i vekt?

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2012-09-09
Protein shakes brukes som et supplement for å bygge muskler. De kan kjøpes på helsestudio eller helsekost butikk som er klare til drikke kosttilskudd eller i pulverform. Det finnes en rekke forskjellige typer og merker av protein vibrering på markedet. Noen er whey-basert, mens andre først og fremst inneholde hvete, soya eller egg. Noen av disse inneholder det meste aminosyrer, mens andre er fullpakket med ekstra karbohydrater og kalorier. Det er opp til hver enkelt å kjenne sine mål ved kjøp av en protein shake. Men protein shakes kan definitivt hjelpe deg å få kvalitet muskel vekt

Formål og anbefalt bruk av Protein

Protein består av essensielle aminosyrer som alle har sine funksjoner. Protein er nødvendig for bygging og reparasjon alle vev i kroppen. Den produserer også nødvendig hormoner og enzymer, og hjelper til å transportere viktige næringsstoffer i kroppen. Mer relevant for de som jobber ute, øker protein utholdenhet og gjør musklene kontrakten.

Musklene består av ca 70% vann og 20% protein. Bygg muskelmasse krever ekstra vann, mer energi i form av karbohydrater, så vel som mer protein. De fleste mennesker kan få nok protein ved å spise mat som biff, kylling, kalkun, egg, nøtter og drikker melk. Men, idrettsutøvere og folk som arbeider med vekter krever mer energi og forbrenne mer kalorier. De trenger mer protein fordi de bruker mer av det. Protein kosttilskudd er tatt for å bidra til å dekke høyere protein behov som kreves for styrketrening. Alle som er involvert i fitness trening eller friidrett trenger ca 1,5 til 2,0 gram protein per kilo kroppsvekt.

Protein Shakes og nybegynneren vektløfter

Muskler gevinster kommer mye raskere for folk som akkurat har begynt i vektløfting. Kroppene deres er ikke vant til øvelsen, og den ekstra stimulans sjokk musklene i voksende å møte deres nyervervede behov. Musklene er utformet for å tilpasse og styrke, avhengig av kravene satt på dem. Men de fortsatt trenger protein for å vokse.

De fleste vektløfting vil være enig i at musklene vokste raskt når de først startet, selv uten protein tilskudd. Og når de begynte å ta protein tilskudd, opplevde de enda større gevinster. Poenget er at de fleste nybegynnere kroppsbyggere starter med en vanlig protein pulver eller riste. Disse er ikke full av ekstra kalorier. Men de fremdeles opp i vekt og muskler som deres protein inntak øker. Contrarily, mer avanserte vektløfting ofte behov for å øke sine kalorier sammen med protein inntak for å gjøre gevinst. Disse gevinstene kommer ikke like lett for de som har vært vekttrening stund.

Forskjellige typer Protein Vibrering

Det finnes en rekke ulike typer protein pulver på markedet. Whey protein er veldig populær som er soya-basert, hvete og egg proteiner. Rice proteiner er bra for folk med gluten allergi. Beverly, Optimum Nutrition og Nitro-Tech er bare noen av de mange merkene fylle hyllene på de fleste helsekostbutikker. Whey protein har det høyeste proteininnholdet og foretrekkes av de fleste kroppsbyggere. De fleste proteiner, sammen med en lav-fett ernæringsmessige diett, kan hjelpe en person gevinst kvalitet muskel og vekt. Men for å få vekten en bodybuilder må også forbruke mer kalorier i tillegg. Dermed krever økende vekt med protein pulver også legge høyt protein mat og karbohydrater å ta hensyn til de ekstra kaloriene som brukes.

I tillegg til vanlige proteiner, er det også vekt-gevinst proteiner. The Heavyweight 900 Merket har vært en favoritt blant kroppsbyggere i år. Vektøkning proteiner inneholder mange flere kalorier enn vanlige proteiner og kan definitivt hjelpe alle legger på muskel og vekt. Men disse proteinene kan også øke vektløfter er kaloriinntak så høyt at de legger på fett også. Når du tar vektøkning proteiner er det viktig å opprettholde en balansert diett som er lav i fett.

Velge Høyre Protein

De fleste kroppsbyggere prøve forskjellige proteiner gjennom hele året. De kan bruke en vanlig whey protein i løpet av sommeren så bytte til et av mysa-baserte, vektøkning proteiner i høsten og vinteren. Konkurransedyktige kroppsbyggere prøver å pakke på muskel massen i de kalde månedene, og deretter lene seg ut i tid for konkurranse eller stranden sesongen. Dermed er de gjør sitt protein valg basert på hva de prøver å oppnå.

De fleste kan bruke et protein pulver for å få muskel vekt på fritiden sin. Protein pulver gir muskel en fyldigere og hardere ser fordi de fyller muskelen opp med vann. Folk kan definitivt få kvaliteten muskler med protein pulver når de tar i kvalitet kalorier også. Målet er å strebe etter de magre muskuløse utseende.

Hvor mye vi Gevinst avhenger av vår Body Type

muskler veier mer enn fett. Når folk jobber ute, tar protein tilskudd og spise riktig de kommer til å få kvalitet muskel vekt. Men noen mennesker har en høyere metabolisme enn andre. De med høyere metabolisme (ectomorphs) har lettere for å holde fettet av. Men de har også vanskeligere for å få vekt. Protein shakes kan hjelpe dem å få muskelmasse, men de må spise mye kalorier å få vekt. Contrarily, noen mennesker har lavere metabolisme og en naturlig tung bygge (endomorphs). Disse menneskene vil opp i vekt lettere med protein pulver, men må jobbe hardere på bo magre.

Kort sagt, kan noen gi kvalitet vekt gevinster med protein pulver hvis de spiser en balansert kosthold også.


Previous:nothing Next:low-carb diett risiko

Relaterte artikler


 • hvordan brenne mer kalorier hver dag
 • å planlegge måltider for å spise sunt
 • hvordan å innlemme linfrø i kostholdet ditt.
 • enkle måter å miste magen fett
 • sunne måter å gå ned i vekt
 • et godt kosthold for en tenåring
 • hvordan finne enkle måter å kutte ned på snacks
 • hva er et balansert kosthold?
 • sunt alkalisk kosthold
 • sunne menyer for pensjonister
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com