sunn frokost ideer

Skrevet av: Lisbeth Bøe oppdatert: 2012-09-11
Frokost gir deg den energien du trenger for å komme gjennom dagen. Spise en sunn frokost bør som rutine som å pusse tennene, men mange mennesker hoppe over denne muligheten til å fylle drivstoff kroppene deres. For folk på en diett, er det en ekstra insentiv for å stoppe for å nyte de første måltid. Hvis du spiser en god frokost, du er mindre sannsynlig å snack på sukkerholdige og fete godbiter senere på dagen

Frokostblanding

Korn er et populært valg for frokost, men det er viktig å velge den rette. Unngå de lastet med sukker. I stedet velger hel-korn frokostblanding med ekstra fiber. Se etter bokser merket med "hjertet sunt. " Gi morgen frokostblanding et løft ved å legge en oppskåret banan, noen jordbær eller annen frukt. Kast i en ekstra spiseskje av kli og fiber. Lav-fett eller nonfat melk fullfører denne sunn frokost. Hvis du vil ha hot frokostblanding, prøv havregryn.

Pannekaker og Vafler

For mange mennesker betyr en god frokost pannekaker og vafler. Gjøre hel-korn pannekaker og vafler i helgene og fryse i individuelle pakker. På travle morgener, bare pop dem i brødristeren. Topp med sukker-fri applesauce i stedet for smør og sirup.

Ikke-tradisjonell frokost

Frokost ikke å bety toast, bacon og eggerøre. En grillet ost sandwich laget med hel-korn brød og lite fett ost er et godt valg. Peanøttsmør spredt på hel-korn toast er rik på protein. Du kan også lage en sandwich med kalkun eller kylling.

Quick Frokost Ideer

Det er greit for frokost å være en fange-og-gå slags måltid. Bare sørg for at du er fanget rett ting. Det tar bare ett minutt å spre en bagel med lite fett kremost. Hold granola barer og trail mix i bilen. En banan er lett å skrelle og spise mens du går ut av døren.

Barn

I følge en tilstand av Washington publisering, opp til 40 prosent av barn i skolealder enten hoppe over frokosten eller har en usunn en. Doughnuts og brødrister bakverk desserter, ikke frokost. Serve barna en frukt smoothie, grove kornvarer muffins og kuttet opp frukt eller yoghurt toppet med granola. En frokost burrito fylt med mager skinke og eggerøre kan lokke barna til å ta noen minutter til frokost. Få dem involvert i planleggingen av frokost, og de er mer sannsynlig å spise den. Noen skoler tilbyr frokost, men sjekk menyen for å se hva slags sunn mat er tilgjengelig.


Previous:nothing Next:kosher vekttap leir

Relaterte artikler


 • hva er fordelene av omega 3, 6 og 9?
 • hvordan kosthold (online) uten egentlig slanking
 • hva er farene ved fett brennere?
 • om whey protein pulver og vekttap
 • fiber for å miste vekt
 • hvor å miste vekt rask og sunn
 • quick-fix dietter
 • mat som er bra for en diabetiker
 • Slik dagligvarebutikk på en diett
 • tips om å miste magen fett med tofu
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com