sikreste måter å gå ned i vekt

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2012-09-10
Uansett hvor mye vekt du vil miste, er det trygge måter å gjøre det. Fedme resultater gjerne fra et stillesittende liv og dårlige matvaner. Men du kan miste vekt og bedre helse. Selv utfordrende, er nøkkelen til å trygge vekttap velge en fitness og kosthold program og forholde seg til at programmet

Sunn Foods

Sunn mat er en viktig del av noen vekt-tap programmet. Vurdere matvaner. Et godt kosthold består av daglige porsjoner med frukt, grønnsaker, helkorn og andre sunne matvarer. Unngå hyppig inntak av usunn mat som stekt mat, rask mat, raffinert sukker og andre junk mat. Trygg miste vekt innebærer Shedding ikke mer enn to pounds en uke. For å oppnå dette målet, forbruker 500 færre kalorier per dag. I sin tur, vil du forbruke minst 3500 færre kalorier i uken (3500 kalorier tilsvarer en kilo fett).

Fitness Program

Sammen med sunn mat, øker aktiviteten hjelper deg kaste flere kalorier og forbrenne fett. Evaluer tidsplan for å sette av tid til daglig mosjon-minst 30 minutter om dagen. Dette kan innebære å komme ut av sengen en time tidligere på morgenen eller avkall annen aktivitet som for eksempel ser et TV-program. Regelmessig trening kan lindre depresjon, forbedrer blodsirkulasjonen, redusere stress og hindre en rekke sykdommer som hjertesykdom og diabetes. Øvelser for å hjelpe deg å holde fysisk form og slippe ekstra pounds inkluderer aerobic, sykle, svømme, løpe eller rask gange.

Vaner

Kosthold og trening er sentrale komponenter til trygt å miste vekt. Men, stikker med en vekt-tap programmet og opprettholde en sunn vekt ofte innebærer å innlemme andre vaner inn i rutinen. For eksempel å drikke minst åtte glass vann om dagen kan hjelpe din vekt-tap innsats. Vann er viktig for helsen til dine organer og vev, og kan hjelpe deg til å føle fyldigere mellom måltidene. Andre vaner å vedta: spise saktere og spise små måltider gjennom dagen (fire til seks ganger). Bremse spise tempo kan stoppe overspising, og å spise hyppige måltider holder stoffskiftet aktivt. Kroppen din vil mer effektivt forbrenne fett og kalorier.


Previous:nothing Next:hvordan å få vekt for tynne jenter

Relaterte artikler


 • sunne måltider lunsjtid
 • hvordan du velger den beste acai Berry piller
 • kokos olje for candida kur
 • urte tabletter for vekttap
 • body builder kosthold
 • anbefalte b vitaminer for kvinner
 • hvordan du kan redusere abdominal bloating
 • bivirkningene av Cordyceps
 • ernæring i nøtter
 • vegetabilsk suppe diett
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com