low-carb diett risiko

Skrevet av: Anne Marie Jensen oppdatert: 2012-09-09
Et low-carb diett gir raskt vekttap, men kan også ta med helserisiko. Tar fatt på en ekstrem lav-carb diett kan føre til mangel på viktige næringsstoffer, dehydrering og fordøyelsesproblemer, men det finnes måter å redusere disse risikoene

Fast Vekttap

Personer som starter en radikal low-carb plan, redusere eller eliminere karbohydrater i kostholdet, opplever ofte raske vekttap. Å miste vekt veldig fort kan resultere i en "yo-yo kosten" syndromet. Når folk mister vekt raskt, gjør de ikke bygge sunne vaner for fremtiden, og kan gå tilbake til tidligere spisevaner når vekten er tapt, noe som resulterer i vekt blir gjenvunnet.

Mangel på Næringsstoffer

A low-carb kosthold kan inneholde svært begrensede frukt, grønnsaker eller korn. Disse matvarer alle tilbyr viktige næringsstoffer, som vitamin C, som hjelper i opptaket av jern og andre komponenter, som for eksempel fiber, i det daglige kostholdet. Eliminere disse matvarer helt kan føre til vitaminmangel og helseproblemer.

Dehydrering

A low-carb diett innledende vekttap skyldes vann vekt. I tillegg, når du spiser bare protein mat, er det dieter ikke å få så mye vann inntak, i motsetning til en dieter spise vannfylt frukt og grønnsaker. Hvis low-carb dieter ikke drikker nok væske for å erstatte vannet som går tapt, er han i fare for dehydrering.

Digestive Problemer

Low-carb dietter redusere eller eliminere brød, korn og fiber-rik grønnsaker fra det daglige kostholdet. Dette resulterer i mangel på fiber i kostholdet som kan føre til problemer med fordøyelsen, slik som forstoppelse. Dehydrering som kan følge av en lav-carb diett bidrar til dette problemet også.

Hensyn

For å håndtere risikoene for en lav-carb diett, er det viktig å få medisinske råd. En lege kan gi informasjon om nødvendige næringsstoffer for enkeltpersoner, herunder tilskudd som er nødvendig. Tilstrekkelig væske inntak kan forebygge dehydrering, og sammen med fiber kosttilskudd, kan bidra til å forhindre forstoppelse som noen ganger resultater fra en lav-carb diett.


Previous:nothing Next:hvordan holde miste vekt etter gastrisk bypass operasjon

Relaterte artikler


 • havarti ost informasjon om ernæring
 • ernæringsmessige verdien av svart valnøtter
 • de beste måtene å detox kroppen
 • hvordan du bestemmer prosent av vekttap
 • hvordan man kan kjøpe goji juice
 • om å telle karbohydrater
 • hvordan finne riktig diett plan
 • om Reductil vekttap piller
 • vekttap ved hjelp pinjekjerner olje
 • bivirkninger av slimquick
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com