leveren helse kosthold

Skrevet av: Trine Mørland oppdatert: 2012-09-08
Det er en rekke matvarer som er kjent for å holde leveren sunn og hjelpe det i avgifte kroppen. En lever-sunt kosthold vil også gjøre at du føler mer energi, fjerne dårlig ånde, fremmer sunn hud og bedre reaksjon mot allergi

Grønnsaker

For et sunt leveren som effektivt detoxifies kroppen din, sørg for å inkludere mange cruciferous grønnsaker som rosenkål, brokkoli, kål og blomkål. Disse grønnsakene er rike på glukosinolater som er kjent for å hjelpe leveren produksjon av visse enzymer avgjørende for sin avgiftende agenda. Disse grønnsakene hjelper rense leveren med bestanddeler som balanserer effekten av skadelige giftstoffer som aflatoksin fra peanøtter og nitrosaminer fra sigarettrøyk. Inkludert rødbeter i ethvert måltid plan er gunstig for leveren da det inneholder en tonic som hjelper renser blodet, og kan effektivt absorbere tungmetaller. Artisjokker er proaktive i å øke produksjonen av galle. Galle er av avgjørende betydning for kroppen som det bidrar til å eliminere giftige stoffer og uønskede organismer. Den produksjonsrate på galle er kjent for å doble i en halv time for forbruker artisjokk. Bitter grønn salat med masse blader som endivsalat og sikori er kjent for å fremme galle flyte inne i leveren. Også leger anbefaler hvitløk og løk i matlaging for å fremme robuste leverfunksjonen. Disse inneholder organiske forbindelsen allicin, som hjelper leveren. Hvitløk hjelper også leveren fjerne noe tilsetningsstoffer, kvikksølv og ekstra østrogen fra kroppen.

Frukt

Studier har funnet at svisker, blåbær, rosiner, jordbær, bjørnebær, bringebær, appelsiner, plommer, grapefrukt, epler, cantaloupes og pærer inneholder enorme nivåer av antioksidanter. Disse vakt leveren fra forhøyede mengder av frie radikaler som dannes ved avrusning prosessen. For eksempel pektin komponent i epler legge til kroppens heavy metal forbindelser og hjelp i excreting dem. Dette resulterer i senking leveren arbeidsbelastning og høyne dens avgiftende egenskaper. Drikker frisk sitronsaft i varmt vann før frokost også fremmer en ren leveren. Det oppmuntrer også galle produksjonen for å rense magen og tarmene.

Generelle tiltak

Har masse salater og rør stekt og dampet mat. Ikke ta antibiotika eller anti-sure legemidler for ofte. Hold deg unna alkohol, koffein og tobakk røyk. Unngå mat med kjemiske tilsetningsstoffer, bearbeidet mat og over-the-counter medisiner av noe slag. Prøv å slappe av og kutte ned på stress som har blitt en så integrert del av moderne livsstil. Tren regelmessig og sove godt.


Previous:nothing Next:beste kosttilskudd for å bygge muskler

Relaterte artikler


 • hvordan brenne stor mage fett en gang for alle
 • hvor kommer yoghurt kommer fra?
 • sunne workout måltider
 • den beste måten å forbrenne fett for menn
 • hvordan å miste mage og rumpe fett
 • spinat informasjon om ernæring
 • hvordan å forstå de helsemessige fordelene av østers
 • hvor å miste vekt lav carb stil
 • hvordan å gå ned i vekt med en blanding av Atkins og lite fett kalori og spise godt
 • hvordan South Beach Diet fungerer?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com