kosher vekttap leir

Skrevet av: Trine Mørland oppdatert: 2012-09-10
Å miste vekt mens du følger et strengt kosher kosthold er ikke alltid den enkleste ting å gjøre. Mange dag-spa og vekttap leirer følger sitt eget system, eller program som ikke inkluderer kosher mat. Jødiske menn og kvinner blir i stedet igjen med bare noen få alternativer åpne for dem, for eksempel besøke en kosher spa. Likevel er det fortsatt mange faktorer å vurdere når det kommer til en kosher vekttap leir

Typer

Det er to hovedtyper av kosher vekttap leirer:. Tradisjonelle vekttap leir og et spa. Den tradisjonelle leiren lar camperne sove i køyesenger hus eller hytter, hvor de deler plass med andre etter et kosher kosthold. De som bor på et spa er ofte behandlet til mer luksuriøse omgivelser, og har flere tilbud ute av kosthold og mosjon, slik som massasje og andre tradisjonelle spa-behandlinger, inkludert manikyr og pedikyr.

Hensyn

Før booking en tur til en kosher vekttap leir, bør den enkelte vurdere sitt eget budsjett, da disse leirene er ganske dyrt. Et en-ukes opphold på en leir kan enkelt nå $ 500 eller mer basert på 2009-priser, og prisen stiger basert på lengden på programmet. Det er også viktig for den enkelte å se på sitt eget liv og hva hun ønsker å få fra leiren, være seg ting hun kan gjøre hjemme eller bare en rask måte å gå ned i vekt.

Forebygging /løsning

De som ønsker for en kosher vekttap leir skal ikke se bort fra den vanlige vekttap leirer. Noen av disse leirene tilbyr kosher måltid planer og andre fasiliteter for de som fulgte den jødiske tro, men har de ikke annonsere disse elementene. Gjester som er interessert i å miste vekt kan snakke direkte til vekttap leiren og spørre om kosher mat. I noen tilfeller kan leiren være villige til å gjøre kvoter og tilby kosher mat hvis gjesten ber om det på forhånd

funksjoner

Kosher vekttap leire fungere på samme måte som andre vekttap leirer:. Ved å sette vekt på sunn mat. Disse leirene også fokusere på å lære gjestene hvordan brenne mer kalorier enn de spiser på en gitt dag, samtidig som kosher mat for jødiske innbyggere. Gjestene spiser små måltider og snacks hele dagen, men da delta i ulike aktiviteter for å forbrenne kalorier, inkludert trening i gymsalen og mer moro aktiviteter som turgåing og vannsport.

Fordeler

Den største fordelen knyttet til delta på en av disse leirene er sjansen til å gå ned i vekt rundt andre mennesker med samme interesser og bakgrunn. Jødiske folk som går på vanlig vekttap leire med de av ulike trosretninger står overfor hindringer, blant annet å finne ting de kan spise på de forskjellige måltidene. Disse gjestene også lære hvordan å gjøre de riktige valg av mat når de går hjem, inkludert hvordan å velge riktig mat ved familiesammenkomster, der tilbudene er tradisjonelt lastet med fett og kalorier.


Previous:nothing Next:Familien måltid planlegging grunnleggende

Relaterte artikler


 • kosthold for å lindre gikt
 • hvor å miste 20 pounds
 • å spise intuitivt
 • som skapte The South Beach Diet?
 • høy protein diett farer
 • mat du bør unngå når du prøver å miste magen fett
 • hvor ofte skal du veie deg når du prøver å gå ned i vekt?
 • vekttap tips og ideer
 • South Beach dessert oppskrifter
 • raske resultater diett plan
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com