kids vekttap leir

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2012-09-10
Vekttap leirer for barn blir stadig mer populært med voksne og foreldre. Childhood fedme er et problem i USA og i andre land. Barn som er overvektige er mer sannsynlig å bli plukket på av sine jevnaldrende og erfaring medisinske problemer, slik som diabetes, knyttet til deres vekt. Det er flere vekttap leirer for barn i USA

Fordeler

Det er mange fordeler knyttet til et vekttap leir for barn, inkludert muligheten for å gjøre dem føler seg bedre og lykkeligere med seg selv. Barn lærer også beslutningstaking ferdigheter som feste med dem resten av livet. Mange av leirene tilbyr matlagingskurs som lærer barna hvordan å gjøre sine favoritt mat mer sunn. Barna lærer også hvordan å gjøre de riktige valg av mat når du spiser ute eller hjemme, og gjøre vennskap som kan vare i årevis.

Advarsel

Ikke alle barn er klare eller villig til å delta vekttap leiren, så foreldre bør snakker ting gjennom med sine barn tidlig. Den beste måten å gå om å gjøre leiren virker mer moro og mindre som en "feit camp" er ved å vektlegge aktiviteter som ikke er relatert til vekttap, for eksempel kunst og håndverk, svømming og rafting. Foreldre kan også peke ut hvor de andre barna i leiren er der for å gå ned i vekt, også, og at alle der deler samme erfaringer.

Camp Shane

Camp Shane er den eldste kontinuerlig drift vekttap leir for barn , dateres tilbake til 1950-tallet. Leiren tilbyr programmer for barn 17 år eller under og kvinner opp til 25 år. Fokuset i leiren er på å gjøre vekttap morsomt, ved å tilby aktiviteter som ridning og paintball. Leiren lærer også barna riktig ernæring gjennom matlagingskurs med deres favoritt mat, som pizza og pommes frites, men samtidig vise dem hvordan å gjøre disse valgene mer sunn.

New Image

New Image tilbyr flere vekttap leirer for barn over hele USA. Hver leir tilbyr vann og land aktiviteter som får barn pulsen opp og hjelpe dem ned i vekt i prosessen. Leiren har også mer tradisjonelle aktiviteter, deriblant kunst og håndverk og sette på skuespill. Leiren oppfordrer barna til å ha det gøy og føle seg hjemme, som de mener hjelper på vekttap.

Wellspring Camps

Wellspring Camps tilbyr en rekke forskjellige programmer hver sommer, med noen programmer som varer inntil åtte uker. Kids spise en diett som er lav i fett og kalorier og balansere hva de spiser med riktig mengde mosjon. Programmet tror på undervise barna ferdigheter som de kan bruke hjemme til å ikke bare holde vekten av, men også miste enda mer vekt.


Previous:nothing Next:post workout ernæring for kroppsbygging

Relaterte artikler


 • ernæringsmessige opplysninger av kokt kylling bryst
 • grønn pepper informasjon om ernæring
 • botemidler for tap av matlyst
 • hvordan du flat mage ut
 • helhetlig vekttap tips
 • sunne måltider lunsjtid
 • vitamin K informasjon
 • free meny oppskrifter for å spise sunt
 • hvordan å miste vekt og holde den av
 • hvor mange karbohydrater bør jeg spise på en lav carb diett?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com