ikke kjører redusere mage fett?

Skrevet av: Lisbeth Bøe oppdatert: 2012-09-08
Svaret er ja, men ikke helt. Kjører alene vil ikke helt fjern overflødig fett fra midsection din. Det er andre faktorer, som kosthold og styrketrening, som må vurderes og innarbeides i vekttap plan hvis målet er en slankere midsection. Denne artikkelen vil gi grunnleggende informasjon om forholdet mellom kjører og mister magen fett, mens forklarer nødvendigheten av et riktig kosthold og et inkluderende treningsprogram

Teorier /Spekulasjoner

En vanlig teori om folk er at kjører alene er tilstrekkelig i å opprettholde en sunn livsstil. Mens det er sant at løping er bedre enn å gå eller gjenværende fastboende, er det ikke entall svaret. Løping er en utmerket kardiovaskulær trening, men det er ikke en perfekt og all-inclusive øvelse. Running vil ikke tone overkroppen. Videre kan du ikke spiser dårlig og forventer å opprettholde en sunn vekt, selv om du kjører flere miles per dag. Hvis målet ditt er å gå ned i vekt, kjører er en utmerket tillegg til treningen rutine.

Hensyn

Før du treffer på gaten eller stien, er det et par ting å vurdere. Den første er at innlemmelse av et sunnere kosthold inn i livsstilen din, og den andre er å kombinere den kardiovaskulære treningen med litt styrketrening. Det overordnede målet er å ta i drivstoff som kroppen din kan brenne, og å trene kroppen din til å effektivt bruke drivstoff. Først må bruke kroppens reserve energi (kroppsfett). For å effektivt forbrenne fett på regelmessig basis, må du være sikker på å opprette en kalori underskudd hver dag. En kalori underskudd oppstår når en person bruker mer kalorier på en enkelt dag enn det han har forbrukt. Running vil bidra til å skape en kalori underskudd, men å bygge muskelmasse gjennom styrketrening vil gjøre det enklere å vedlikeholde. I tillegg vil kaloriene fra dårlig mat kilder (fastfood, søtsaker) hemmer denne prosessen.

Fordeler

I tillegg til å se bedre, fjerne overflødig kroppsfett, særlig fra abdominal delen, vil hjelpe deg til å føle deg bedre på regelmessig. En slankere, sterkere mid-delen vil også hjelpe deg å kjøre raskere og med mindre anstrengelse. Faktisk nesten hver aktivitet og trening vil virke til å ta mindre innsats som waistline forsvinner etter hvert. Det er også en betydelig fordel for din generelle helse så mange kroniske og dødelige sykdommer har vært knyttet til overflødig mage fett.

Misforståelse

Akkurat som kjører alene vil ikke smelte vekk magen fett, ikke spot opplæring ikke fungerer. Du kan utføre hundre crunches hver natt og ikke ser det ønskede resultatet. I tillegg, det er ingen magisk pille, naturlige urter, mirakel frukt eller del av treningsutstyr som vil gi umiddelbar "six-pack" magemusklene. Bare en langsiktig satsing på en trening og kosthold rutine vil gi slike resultater, og selv da vil det ta litt tid. Nøkkelen med noen fitness rutine er å stå løpet ut og utfordre deg selv. Du vil se resultater fortere om du presse deg selv hardere på jevnlig basis.

Advarsel

Det er viktig å oppsøke lege før du begynner på et treningsprogram. En plutselig økning i aktiviteten kan være skadelig, så alltid enkelt inn i et treningsprogram som du ikke utfører regelmessig. Strekk før og etter du kjører eller styrke toget. Hydrat riktig og stoppe umiddelbart hvis du begynner å føle deg svimmel eller på annen måte negativt påvirket av en bestemt øvelse.


Previous:nothing Next:leveren helse kosthold

Relaterte artikler


 • hvordan du miste vekt ved hjelp hver diett du har vært på
 • matvarer som inneholder B-vitaminer
 • hvordan du velger hva du skal spise etter visdom tennene er fjernet
 • hvordan er fruktose produsert?
 • hvordan å skjule en muffin top
 • kosthold for stoffskifte og thyroid problemer
 • matvarer som inneholder høye nivåer av vitamin e og kalium
 • hvordan å stoppe snacking og kontroll sult
 • bodybuilding: diett for dem som gjør kvelden treningsøkter
 • hvordan å gå ned i vekt ved å spise frukt og grønnsaker
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com