hvorfor du miste vekt med lav-carb dietter?

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2012-09-05

Introduksjon

Vekttap oppstår når antall kalorier kroppen forbrenner overstiger antall kalorier tas inn gjennom maten du spiser hver dag. Denne prosessen er stort sett oppnås gjennom en sunn blanding av å spise sunn mat, ser på kalorier og trener regelmessig. imidlertid forsterke de typer og mengder av mat som du kan spise, kan også hjelpe deg akselerere din vekttap. Dette er ofte tilfellet med low-carb dietter.

Energi

Kroppen din trenger energi for å kjøre sine mange prosesser i løpet av dagen. Denne energien kan komme fra en rekke steder, med de mest hyppige er blodsukker, kroppsfett lagring og, i noen tilfeller, muskel. Når kroppen din trenger energi, er det første stedet det blir til glukose i blodet ditt.

Insulin

Når du spiser karbohydrater, utskiller kroppen naturlig insulin. Insulin er et hormon som har evnen til å snu karbohydrater til blodsukker. Den glukose produserte deretter renner gjennom blodet til mange vev i kroppen. Ettersom disse vev trenger energi for å arbeide, suger de opp glukose gjennom blodet. Dette er et viktig skritt, så for mye sukker i blodet kan føre til skadelige effekter sett av pasienter med diabetes. Den glukose blir deretter brukt i vevet til å lage energi.

Karbohydrater og Vekttap

Når du redusere mengden karbohydrater du får i deg på en daglig basis, du også redusere mengden av insulin som produseres. Dette fører til mindre blod glukose til å være til stede i blodet. Når vev ikke lenger har nok glukose til å få deres nødvendig energi, snur kroppen til andre steder å finne og produsere energi. Den første av disse stedene er vanligvis din fettlagring. Kroppen forbrenner fett lagring i stedet for glukose, forårsaker et tap i kroppsfett så vel som en dråpe i pounds. Det er viktig å være forsiktig med hvor mye karbohydrater du ta ut av kostholdet ditt, som kroppen din kan også slå til muskel lagring å gjøre opp den resulterende underskudd fra en mangel på glukose i blodet.

Balance

Som med noen diett, er balanse nødvendig for å sikre at kroppen får nok av alle viktige vitaminer og næringsstoffer den trenger for å overleve. Fullstendig eliminere noen av disse viktige næringsstoffene kan være skadelig for helsen din. Som sådan, er det ikke anbefalt å fjerne karbohydrater fra kosten din. Et low-carb diett kan fortsatt være effektiv ved å bare begrense og overvåking av karbohydrat inntaket.


Previous:nothing Next:hvordan miste fett naturlig

Relaterte artikler


 • kan du miste vekt ved å gjøre crunches?
 • myoplex oppskrifter
 • hvordan å miste buk fett med trening
 • om lemonade rens
 • hvor å miste vekt i tretti dager
 • hvordan å få vekt raskt
 • ernæringsmessige verdier av fisk
 • vegetarisk ernæring guide
 • hvorfor er mattrygghet et problem?
 • høy frukt kosthold
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com