hvordan miste fett naturlig

hvordan miste fett naturlig

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2012-09-05
Enten du prøver å miste noen få pounds for bryting eller å forandre hele bildet, bør disse tipsene hjelpe deg å forbrenne den ekstra fett

trenger Du:!.
Et mål
Tålmodighet.
Konsistens.
Utholdenhet.


en.
Diet. Det første steget du må ta for å miste fett er å spise et sunt kosthold. Hva det betyr er å unngå junk mat og rask mat. Selv om de er rask og praktisk, de er garantert å bli lastet med mettet og noen ganger transfett. Du ønsker å unngå disse to typene fett som pesten! Det er fortsatt viktig, men å konsumere litt fett-umettet fett (fortrinnsvis enumettet). Her er noen eksempler på gode mat å spise i hver kategori:
-Simple Karbohydrater: Hel korn brød, brun ris, hvete pasta, svette potet
-Complex Karbohydrater:. Dette er nesten alltid bra for deg. De omfatter alle frukter og grønnsaker
-Protein:. Kyllingbryst, kalkun bryst, biff (lean kutt), laks, kveite, tilapia, eggehviter
-Fat:. Mandler, olivenolje, hasselnøtter, valnøtter .
Som en tommelfingerregel for hvor mye du spiser, tenker på det slik: Hvis du forbruke mer kalorier enn du forbrenner på en dag, så vil du få vekt, hvis du spiser mindre kalorier enn du forbrenner i en dag, så vil du miste vekt. Hva du spiser vil avgjøre hva slags vekt vil du miste eller få. Så spiser riktig og spise mindre enn du forbrenner, og du vil være godt på vei til å brenne fett! Det er også sterkt anbefalt at du bryter ditt vanlige 3 måltider i 6 mindre måltider (1 måltid hver 3 timer). Hva dette er at du ernæringsmessig fornøyd 24 /7, og så du vil ikke gå på noen overspising økter.
To.
Exercise. Å, trening, du er en hjerteløs litt **. Har ikke denne typen mentalitet. Øvelse kan være morsomt. Se frem til arbeidet ditt outs. Tenk på det slik: Hvis du forbrenne mer kalorier gjennom trening, kan du spise litt mer og ikke sulte deg selv. Pluss, få muskler hjelper deg å miste fett fordi muskler forbrenner kalorier som det er deres jobb. Derfor, for å forbrenne fett, må du utføre både styrketrening og kondisjonstrening. Her er noen gode utøve opsjoner i hver kategori:
-Styrketrening: knebøy, lung, boks hopp, pull ups, pushups, armhevinger med 50% av max, tricep extensions med 50% av maks dine. Utføre alle øvelser i 80-20 rep sett, eller til feil
-Cardio:. Cardio er der du kommer til å brenne mesteparten av kaloriene. Hvis mulig, gjør en time med steady state (som betyr at pulsen er bare litt over normalen) løping, sykling, svømming (en tøff alternativ), eller erging (romaskin-sørg for å lære riktig skjemaet før du bruker dette alternativet , ellers kan du lett skade deg selv).
tre.
Rest. Hvem elsker ikke å sove? Søvn er viktig for fettforbrenningen prosessen for et par grunner. Først, under en gjennomsnittlig 8-timers natt, etter en dag med hard trening, vil kroppen forbrenne ca 500 kalorier. Hvis du drikker en del grønn te ca 30 minutter før du treffer sekken (i 30 minutter er slik at du kan late vannet før du sover), vil du brenne enda mer. Husk å ikke spise noe høyt i kalorier i løpet av to timer av din leggetid (litt frukt eller grønnsaker er fine). Det andre, når du sover, er dine muskler ombygging og styrke, slik at du kan bygge muskler, og dermed til å brenne mer kalorier i løpet av dagen.

Tips og advarsler


 • Hold deg til det. Ingenting vil komme umiddelbart. Gi det en måned eller to, og jeg garanterer at du vil se resultater.
 • Vekttap programmer som du ser på TV hele tiden IKKE arbeid. Stick med et sunt kosthold og god trening rutine og du vil se resultater. Ha tro.
 • Ikke ta tommelfingerregelen om å spise mindre enn du forbrenner for alvorlig. Du ønsker ikke å utvikle anorexia nervosa.


 • Previous:nothing Next:en Candida gjær løsning

  Relaterte artikler


 • kilder til ren glukose
 • når skal du drikke en protein pulver?
 • ernæringsmessige vekt-tap tips
 • den raskeste metoden for å miste buk fett
 • reseptfritt vekttap narkotika
 • kål suppe detox dietter
 • hvor lang tid tar det å få muskelmasse?
 • fordelene ved å bruke GNC mega menn vitaminer
 • klaseormedrue for vekttap
 • hva slags mat inneholder sunt fett?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com