hvordan holde miste vekt etter gastrisk bypass operasjon

Skrevet av: Lisbeth Bøe oppdatert: 2012-09-09
Beslutningen om å ha gastrisk bypass kirurgi er livet endring på grunn av risikoen involvert. Mange mennesker har operasjonen fordi de er desperate etter å gå ned i vekt. Studier viser to år etter gastrisk bypass kirurgi, kan du miste opptil 40 prosent til 50 prosent av overflødig kroppsfett. Etter det andre året, begynner vekttap å bremse ned, og det er vanskeligere å gå ned i vekt. Mange folk blir motløs og finner seg å ha problemer med å holde motivert. Følelsen av en feil skjedde fordi du risikerte livet for vekt-tap kirurgi, men tapte ikke så mye vekt som du ville.

Du trenger:
Pedometer
. Journal.
Leslie Sansone Walk Away på Pounds DVDer.

Sunn Vekttap Retningslinjer!


en.
Skriv en journal over alt du spiser og hvor mye du trener for dagen. Du ønsker å skrive ned hva du spiste til frokost, lunsj, middag og noen snacks du hadde. Sett ned hvor mange kalorier du hadde for hvert måltid. Målet er å spise noe mer enn 1500 kalorier på en dag.
To.
Sett pedometer på når du våkner. Du ønsker å overvåke mengden av trinnene du går i en dag og hvor mange kalorier du brenner. Sørge for at du holder aktiv hele dagen hjelper du fortsetter å gå ned i vekt. Du ønsker å gå mellom 5. 000 til 10. 000 skritt hver dag.
Tre.
Spis et lite sunn frokost. Måltidet bør bestå av en frokost mager lomme eller to skiver toast og egg med noe frukt. Å se hvor mye kalorier du har til frokost er viktig. Vi foreslår at du trenger ikke mer enn 400 kalorier til frokost. Drikk en iskald glass vann med frokost.
Fire.
Øvelse 30 minutter etter frokost. Working ut inne i huset er en god måte å komme i 30-minutters trening. Gange på tredemølle eller ved hjelp av et treningsprogram som Walk Away på Pounds av Leslie Sansone eller Richard Simmons trening DVDer kan hjelpe deg å forbrenne kalorier og fett.
Fem.
Lag en sunn lunsj for å spise . Lunsj bør bestå av en liten porsjon med kjøtt, som et stykke bakt kylling og grønnsaker. Tunfisk med kjeks eller en skinke sandwich med yoghurt eller en type frukt. Lunsj hun består av ikke mer enn 500 kalorier. Drikk et glass vann og litt te eller eplejuice.
6.
Fix middag rundt 6 pm og spise den. Middag bør være din tyngste måltid bestående av et varmt måltid. Måltidet bør bestå av en bakt svinekotelett med blandede grønnsaker og en rull. Du ønsker å ha et balansert måltid bestående av alle matvaregrupper. Middag bør ikke være mer enn 550 kalorier. Vi foreslår å spise frukt og yoghurt for en matbit. Ikke drikk brus eller spise desserter som kaker og paier. Du bør drikke te eller eplejuice med måltidet. Ikke spis noe annet etter 7 pm
7.
Walk i 30 minutter utenfor. Du kan gå rundt kvartalet eller gå på banen, men går utenfor i 30 minutter og få litt mosjon. Walking i et raskt tempo hjelper deg å forbrenne mer kalorier, men ta deg god tid og ikke presse deg selv.
8.
Få din journal og ferdig med å skrive ned alt du har oppnådd for dagen. Du bør skrive hvor mange skritt du gikk og kalorier du har brent i henhold til skrittelleren. Skrive ned hvor mye du spiser og trener holder deg motivert og klar til å fortsette din vekt-tap mål.

Tips og advarsler


 • Vei deg en gang i uken for å overvåke utviklingen. Ikke drikk brus eller spise desserter med mye sukker. Drikk tre kopper is kaldt vann om dagen. Når du blir sulten, spiser frukt og grønnsaker. Spis til du er full, men ikke overspise, eller spise når du ikke er sulten. Spis små måltider og spise sakte, gi maten tid til å fordøye.
 • Ta noen foreskrevet medisin eller vitaminer hver dag. Ikke press deg selv for hardt når du trener. Kjenn din egen limits og stopp når du er sliten!


 • Previous:nothing Next:ECA stack informasjon

  Relaterte artikler


 • hvordan å holde seg til Atkins dietten
 • om vegetabilsk protein ernæring
 • hvordan ta vare på en tredemølle
 • hvordan du får barna til å spise sunnere mat
 • hvordan du finner ut bmi (body mass index)
 • hvordan å bestemme når man skal kjøpe økologisk
 • muskel bygning med ernæring torrent
 • menneskelige bendelorm dietter
 • hva vitaminer hjelper neglene vokse?
 • muskel melk kosthold
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com