hvordan du får en resept på phentermine

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2012-09-06
Når vi leter etter en måte å miste vekt mange amerikanere slå til stoffet phentermine for sin energi og metabolisme øker egenskaper. Men noen ganger kan det være svært vanskelig å få en lege til å godkjenne en resept for phentermine. lytte Noen leger og prøve å forstå ønskene til en pasient, men dessverre, mange gjør det ikke. For mange mennesker, kvinner spesielt, gjør mid-life metabolske og hormonelle endringer miste vekt en svært vanskelig prosess uten hjelp. I tilfeller som dette, kan en phentermine resept gjøre en stor forskjell.
en.
Spør din fastlege. Selv om du er rimelig sikker på at legen ikke vil gi deg en resept på phentermine det er langt billigere å spørre og betale apotek pris enn prisen på å besøke en baratrics lege. Forklar at å miste vekt er vanskelig for deg selv med et sunt kosthold og mosjon. La legen få vite at du har utdannet deg selv om risiko og fordeler, og ønsker muligheten til å gjøre denne medisinske beslutningen for deg selv. Hvis legen fortsatt ikke respekterer dine ønsker kanskje det er på tide å finne en ny lege.
To.
Spør rundt. Du har sannsynligvis venner og naboer som har hatt en resept på phentermine på et tidspunkt eller en annen. Forklar at du er på jakt etter en lege som ville være villige til å foreskrive dette stoffet. De kan være i stand til å anbefale noen lokalt som vil lytte til deg og godtar at prøver phentermine til hjelp i vekttap bestrebelser vil være i din beste interesse.
Tre.
Søk etter lokale bariatrics leger i ditt område. Besøk deres hjemmeside. Se hva slags planer og programmer de tilbyr. Besøk nettsteder dedikert til legen anmeldelser og se hva deres andre pasienter sier. Har de har en god opplevelse? Var de i stand til å få den hjelpen som de søkte? Noen av disse vurdere nettstedene tillater deg å få kontaktinformasjon til anmeldere. Kontakt dem og stille spørsmål om besøket og hva bariatrics legen foreslo. Ikke alle bariatrics leger er like, og noen heller vil benytte flytende dietter og skudd fremfor resepter for phentermine.
fire.
Ring bariatrics legene i ditt område. Spør hva deres priser er. Forstå at med mindre du er sykelig overvektig, vil svært få forsikring planer betale for deg å se en bariatrics lege og du må komme opp med kostnaden av besøket ut av lommen. Besøk kan variere mye, så ikke hopp over dette trinnet hvis kostnaden er ikke noe objekt for deg.
Fem.
Spør om hvilke alternativer de tilbyr. Appetitt suppresants vil vanligvis være på listen. Spør hvilken type appetitt suppresants. Phentermine vil vanligvis være på listen, men hvis det ikke er du har lagret deg kostnaden for besøket og skuffelsen av å ikke ha phentermine som et alternativ med den aktuelle bariatrician.
6.
Planlegge en avtale. Vær ærlig med bariatrics legen. La ham eller henne vite at du har forsøkt å gå ned i vekt den typiske måten, men at kroppen ikke vil samarbeide, og at du trenger hjelp. Appetitt suppresants er vanligvis den aller første løpet av handlingen tilbys av bariatrics leger. Ikke bli overrasket om du må kjøpe phentermine fra legen for mye mer enn et apotek vil belaste deg.
7.
Etter å ha mistet noe vekt på phentermine gå til fastlege igjen. Forklar at phentermine er virkelig hjelper deg og ønsker for ham eller henne til å revurdere og skrive deg en resept for å hjelpe deg å dempe den månedlige kostnaden for phentermine. Med noe hell legen din vil forstå, ser at du nyter og gi deg en resept som vil spare deg for penger hver måned.

Tips og advarsler


 • Du er en voksen. Oppfør deg som en. Ikke la deg bli dyttet rundt. Hvis du har tatt deg tid til forskning og gjøre en medisinsk beslutning for deg selv legen din bør respektere det. Hvis du føler at legen er nedlatende og behandler deg som om du vet noe, er det på tide å finne en ny lege, uansett hva. Legens oppførsel vil ikke endre seg over tid. Hvis legen din, men kan presentere en god logisk sak lytte til ham /henne! De gikk ikke på skole i 12 år for ingenting.
 • Hvis du kan få phentermine snarere enn over disk kosthold hjelpemidler, gjør! Phentermine er FDA godkjente mens mange av de over disk slankepiller har aldri vært gjennom menneskelig testing, kun testet på dyr.
 • Mange OTC slankepiller er ekstremt vanedannende og kan drepe deg hvis tatt med andre medisiner. Legen din kan adivse du på hva som ikke skal ta med phentermine, men sannsynligvis kan ikke gi deg råd om farene ved enkelte OTC kosthold hjelpemidler.


 • Previous:nothing Next:hvordan å få nok protein etter lap band kirurgi

  Relaterte artikler


 • hvordan å miste £ 7 på 7 uker på sunn måte
 • hvordan å slippe en kjole størrelse i en uke
 • problemer med en høy protein diett
 • ernæring og fitness grunnleggende
 • ernæringsmessige fakta av hardkokte egg
 • hvordan du får en flat mage i to uker
 • profesjonelle måter å miste magen fett
 • cayennepepper og vann kosthold
 • hvordan å hoppe starte din vekttap
 • hvordan du ser tynn
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com