hvordan du får barna til å spise sunnere mat

Skrevet av: Vivian Håndstad oppdatert: 2012-09-05
Dessverre er amerikansk kultur handler om fart. Ingen steder er dette mer tydelig enn i våre dietter. Fast food er en av de største truslene mot våre barns generelle helse. Her er en steg-for-steg guide til hvordan foreldre kan ta kontroll, og få barna sine til å spise sunt
en.
Ikke kjøp junk. Hvis du tar med sjetonger, store kjøpt cookies, og bearbeidet mat inn i huset, vil barna velge at hver gang de blir gitt muligheten.
to.
alltid har rikelig med ferske produkter tilgjengelig. Når barna vil ha en matbit på ettermiddagen være sikker på at epler, bananer, druer, til kirsebær, skivet gulrot, paprika, cherrytomater og drue tomater, og andre enkle spise og sunne alternativer er lett tilgjengelige for dem. Bruk barneklubb latskap mot dem i kampen for å holde dem friske.
Tre.
Tilby melk med måltider og vann resten av dagen. Hvis barna vegrer seg vann, prøve å holde noen smaksatt med sitronsaft tilgjengelig. Begrens juice til spesielle anledninger, og da bare tilbyr 100% juice, og gjerne vann dem ned. Tilby aldri brus, det bare ikke få noe mer usunn enn dette.
Fire.
Få barna involvert i matlaging. De er mye mer sannsynlig å spise sunn mat alternativer hvis de bidratt til å gjøre måltidet
5
Plant en hage, og har barna hjelp i alle faser -. . Fra planting til høsting. Plant smakfulle godbiter som søtt erter, gulrøtter, cherrytomater og paprika. Hvis du ikke har plass til en hage-prøv å plante disse plantene i små potter på terrassen eller på vinduskarmer.
6.
Kjøp sunnere mat alternativer. Bare kan kjøpe hele korn brød og pasta. ikke tilbyr sukkerholdige frokostblandinger. Substitute soyamel (1 /4 til 1 /2 kopp max) for vanlig mel i bakverk. Bruk en blanding av hele hvetemel også. Legg bakken lin måltid til bakevarer, pannekaker, havregryn, etc.
7.
Bruk olivenolje og ekte smør når du lager mat for å redusere transfett. Kutte ned på mengden salt som brukes ved matlaging og ikke sette den på bordet. I stedet tilbyr en nei-salt krydder alternativ (som FrøkenDash) i stedet.
8.
Se etter sunnere substitutter. Prøv stekt rot grønnsaker som poteter, yams, rødbeter, gulrøtter og pastinakk som en erstatning for chips. Gå med brun ris i stedet for hvit. Bruk frukt Butters i stedet for syltetøy og gelé.
9.
I noensinne mat alternativ, husk at som forelder kan du kontrollere hva dine barn svelges. Hvis du begynner disse sunnere alternativene når barna er små, vil de ikke vite forskjellen før de kommer til grunnskolen. På dette tidspunktet, vil de se Doritos og Oreos at fettet barna får i sine lunsjer, men du har den ultimate makt til å bestemme hva som er tilgjengelig for dem å spise i ditt hjem.

Tips og advarsler


 • Innse at du kanskje må tilby en ny mat alternativ til barna flere ganger før de vil selv prøve det. Og husk, hvis de ser du spiser det de er mye mer sannsynlig å spise det selv.
 • Som barna blir eldre, snakke med dem om ernæring. Forklar hvorfor du gjøre maten valgene du gjør for dem, ikke bare anta at de vil fortsette å spise det utover sitt opphold i hjemmet ditt.


 • Previous:nothing Next:dietten til en tenårings idrettsutøver

  Relaterte artikler


 • bruker for kalsium
 • hva du skal spise på fase en av Atkins dietten
 • hvordan få flat abs med Tracy Anderson metoden
 • hva er den raskeste måten å miste mye vekt?
 • hvordan å lage et kalsiumtilskudd
 • grupper av maten guide pyramide
 • hvordan bli motivert med ditt treningsprogram
 • historie vannflasker
 • GI matvarer for diabetikere
 • kosthold ideer for menn
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com