hvordan å spore kaloriinntaket

Skrevet av: Trine Mørland oppdatert: 2012-09-06
Den gamle sitatet "kalorier i kalorier ut" er så sant. Du kan ikke styre det du ikke kan måle og i verden med slanking å vite omtrent hvor mange kalorier du forbruker daglig kan avgjøre om du bor på sporet eller trenger å gjøre noen mindre justeringer for å holde deg på veien til målet .

Du trenger:.
usøtet tranebærjuice
vann.
appelsinjuice.
sitronsaft.
ingefær.
muskat.
kanel.


en.
En av de beste måtene å spore kalorier er å sette et utgangspunkt på matvarer og deretter bruke ca 30 min å forske og skrive ned sine kalorier per porsjon. Slik at du har en meny med direkte mengden kalorier i hver artikkel som gjør det enkelt å velge mellom når du prøver å finne ut hva du skal spise. Jeg foreslår at du får en notatbok og skrive en innholdsfortegnelse som omfatter alle dine favoritt steder å spise ute og mat som du vil mest sannsynlig kjøper på matbutikken. Dette gjør calorie telle enkelt fordi du har en indeks for å slå opp og omtrentlig hvor mange kalorier du har konsumert i løpet av dagen.
To.
Hvis ikke inn i tidsskrifter og foretrekker å gå den digitale ruten, er internett bokstavelig talt yrende områder som du kan se opp kalorier for måltider og planlegge strategier for å holde deg på sporet. I tillegg disse områdene vanligvis har noen type fellesskap forum så hvis det er ekstra støtte som du trenger eller bare en liten bit av veiledning, ville dette være et godt alternativ rute. Jeg har listet noen steder nedenfor for å komme i gang.
Tre.
Ingen tid å få på datamaskinen? Vel hvis du har en Iphone eller en type telefon med internett evner som bjørnebær touch, kan du definitivt bruke disse teknologiene til å holde deg oppdatert på diett trender vekttap mål eller noe annet du ønsker å vite om å bo på kalori-sporing reise.
fire.
Som du kan se er det mange måter å spore kalorier, trinnene ovenfor er bare noen få. Ved første kan det virke skremmende men hvis du ikke har tid for helsen din nå du ikke har tid til det når din syke heller. Lykke.


Previous:nothing Next:hvor å miste pløsete armer

Relaterte artikler


 • hvordan å stoppe snacking og ned i vekt
 • hvordan planlegge et måltid ved hjelp av ernæring programvare
 • hvor å miste magen bule
 • hvordan bli motivert med ditt treningsprogram
 • hvordan stramme løs hud uten kirurgi
 • sunne vegetabilske måltider
 • granateple juice ernæring fakta
 • hvordan å helbrede acid reflux
 • hvordan å gå ned i vekt: enkelt, logisk, lett å følge tilnærming
 • ernæring guide for tenåringer
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com