hvordan å innlemme linfrø i kostholdet ditt.

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2012-09-06
Linfrø har en rekke fordeler for din helse og velvære. Små endringer som omfatter linfrø i kosten er et godt valg

trenger Du:
Linfrø (selges i din lokale matbutikk eller naturlig helse butikker


1
Fordelene ved Linfrø er rett og slett fantastisk å si det mildt. Jeg simpelthen elsker hvordan noe så lite kan være så veldig gunstig, og så lett å inkorporere i kosten. Linfrø har eksistert i over 4000 år, og har vært å lage et comeback som for sent for sin næringsverdi og mer.
Web MD forklarer linfrø som svært høy i omega-3 essensielle fettsyrer, Det er det omega 3-ere-"gode" fettet-som forskerne ser på i lys av deres mulige virkninger på å redusere kolesterol, stabilisere blodsukkeret, senke risikoen for brystkreft, prostata og tykktarm kreft, og redusere betennelse av leddgikt, samt betennelse som følger visse sykdommer som Parkinsons sykdom og astma.
I tillegg til omega -3s, de resterende to delene av linfrø-lignans og fiber-blir studert for deres helse fordeler også. Lignans, for eksempel fungere som både fytoøstrogener og antioksidanter, mens fiber som finnes i linfrø er av både løselige og uløselige type. Flax er en interessant blanding av næringsstoffer og andre komponenter.
To.
Hvordan innlemme linfrø i kostholdet ditt? Dens egentlig veldig enkel. Linfrø har en fantastisk nutty, mild smak. Jeg la den i min sauser, legger jeg den til salater, når du koker kylling og legge krydder til beinfri skinn kylling bryst, legge til litt linfrø på toppen, dette fungerer for magert svinekjøtt og fisk. Det er virkelig ikke noe du kan ikke legge det til. Du kan bruke et par teskjeer eller en kopp. Det er opp til deg og dine preferanser. Det er også bra å bare knaske på som du ville solsikkefrø Den har en seig konsistens som en solsikke frø med dobbelt så mye helsefordeler.
Tre.
Hold det Handy.
Jeg satt mine linfrø på disken rett i nærheten av ovnen i en glasskrukke, slik at når jeg matlaging, er det alltid synlig og hendig. Lettere å ikke glemme det på den måten.
Det kan virke som et lite skritt, men denne lille trinnet har store fordeler for helsen din.


Previous:nothing Next:hvordan du får barna til å spise sunnere mat

Relaterte artikler


 • sunn økologisk mat
 • sitron detox rens
 • hvordan å følge en grønn te kosthold
 • hvordan brenne fett
 • hva er chondroitin?
 • hvordan å identifisere to stoffene som vanligvis finnes i matvarer med lav kalori tetthet
 • ernæringsmessig plan å miste magen fett
 • hvor å miste 20 pounds i en måned
 • hva er hydroxycitrate kompleks?
 • mat som inneholder sorbitol
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com