hvor å miste 10 pounds av vekt og buk fett når du har en travel timeplan

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2012-09-07
Ønsker du å miste 10 eller flere pounds av mage fett og vekt? Har du problemer med å miste vekt på grunn av din travle timeplan? ! Oppdag et par hemmeligheter som vil hjelpe deg å nå dine mål
en.
Det er ingen som hevder at vi alle er svært opptatt med vårt arbeid, skole og familie daglige rutiner. Men vi alle ønsker å leve et langt, velstående og sunt liv, og for å oppnå dette må vi trene og slutte å spise all junk food som treffer oss i alle kommersielle på TV. I denne artikkelen vil jeg avsløre for deg min hemmeligheten om hvordan å miste 10 pounds av usunt fett og vekt i en svært kort tidsramme.
To.
Stop Eating all mat som inneholder høye fruktose Corn Syrup
Denne onde ingrediensen er en av næringsmiddelindustrien hemmeligheter som de ikke vil du skal vite. Dette fetende agent som er lagt i tonn av drinker, kan varer, frossen mat og bokset varer er en stor grunn til at så mange av oss er overvektige og over vekt.
Prøv denne øvelsen . . . .
Gå til skap og kjøleskap og lese etikettene på alle dine mat og drikke. Jeg fant denne ingrediensen i yoghurt, ketchup, salat dressing, sirup, instant havregryn, godteri, kan varer, energi barer, frosne middager, brus og mye mye mer. Listen fortsetter og fortsetter!
Husk dette sant faktum:
80% av din helse er å finne ut av hva du spiser ikke hvor mye du trener. Hvis du kan kontrollere kvaliteten på maten du spiser, vil du miste vekt og buk fett raskere enn noen annen metode. Garantert!
Tre.
90 Minutes i Total Body Resistent øvelser per uke
Det er 168 timer eller 10 080 minutter i en uke. Vi er alle opptatt, men personlig halvparten av dette nummeret jeg bruker på å gjøre ting jeg liker for eksempel å se på tv, snakker i mobilen min, lese e-post, tilbringe tid med familien min, leker med hunden, surfe på internett, napping eller sover. Så en typisk travel person har om lag 70 til 80 timer eller 4800 minutter til overs per uke.
Og du sier at du ikke kan spare 90 minutter per uke til trening? Gi meg en pause!
Hvis du ønsker å se yngre, gå ned i vekt og buk fett, må du trene på en konsistent tidsplan.
Og den mest effektive fettforbrenningen øvelser er resistente øvelser som involverer vekter eller din egen kroppsvekt. Tre av de beste øvelsene er knebøy, push-ups og pull-ups.


Previous:nothing Next:hvordan å gå ned i vekt med tankene dine

Relaterte artikler


 • hva kan jeg spise med hypotyreose?
 • skummet melkepulver ernæring
 • hvordan å miste vekt på den smarte måten
 • hvordan gjøre endringer i kostholdet ditt
 • hvordan du beregner vekten overvåkere poeng per dag
 • hvordan gjøre detox te
 • hvordan sjekke idealvekt
 • hvordan å høste helsemessige fordeler av tomater
 • den raskeste metoden for å miste buk fett
 • hvordan kan glykogen fornyes på en lav carb diett?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com