hele kroppen rens informasjon

Skrevet av: Lisbeth Bøe oppdatert: 2012-09-05
Body rensing er et forsøk på å rense kroppen for giftstoffer som vi får i seg gjennom mat og væske forbruk eller respirasjon. Disse giftstoffene er ofte miljøgifter eller kjemikalier, og kan redusere optimal organfunksjon. The Whole Body Renset system er en intern avrusning prosedyre som arbeider for å rengjøre interne giftige oppbygging med bruk av urter og andre naturlige ingredienser

Cleansing Faser

The Whole Body rens kommer i et kit som inneholder alle de nødvendige ingrediensene for å utføre en kropp avgiftning prosedyre. Produktet utgir seg for å rense, avgifte og til slutt forynge kroppen ved hjelp av en patentert tre-trinns system. Den rensing prosedyren varer i to uker og har to konkrete faser. Ifølge detoxreviews. com i fase 1 rensing varer syv dager, og hjelper å bli kvitt giftstoffer i tarmen ved å binde seg til dem og økt eliminasjon, ved å starte galle flyte. Fase 2 fortsetter gjennom dager åtte til 14 og bidrar til å øke strømmen av galle som vil ytterligere øke eliminasjonen.

Super Milk Thistle Cleansing formula

The Whole Body rens formel arbeider for å detox kroppen din ved å kombinere artisjokk blad, løvetann root, og lakris med melk tistel. Den anbefalte servering størrelse er en Ultracap hver natt for de sju første dagene av rensing og så en Ultracap om morgenen og to om natten på dager åtte gjennom 14. Den Ultracap målebegeret er inkludert i rensing kit.

Fiber Fusion

The fiber sammensmeltingen delen av renset er ment å øke tarm og kolon helse ved å øke avføring og fjerning av påvirket materiale. Den bruker psyllium husk, guar gum, havrekli, pektin og marshmallow rot i en egenutviklet fiber blanding. Den servering størrelse er fire Ultracaps om morgenen og fire om natten. Porsjoner bør inntas med minst 8 oz. av vann for å øke absorpsjon. Dette er tatt for hele 14 dager til rens.

Avføringsmiddel Formel

Den lakserende formelen av hele kroppen rens tas i tablettform for varigheten av de to-ukers rensing periode. Svelges tre tabletter med en 8 oz. glass vann for dager en til sju og deretter to tabletter med en 8 oz. glass vann for dager åtte gjennom 14. Dette kan føre til noe ubehag i magen. Enzymatictherapy. com anbefaler å redusere dosen hvis du føler magesmerter og stoppe helt hvis ubehag blir alvorlig. Produktet inneholder fennikkel, peppermynte, ingefær ekstrakt, glatte alm, bukkehornkløver, marshmallow og rødkløver til å rense kolon, tarm og mage-tarmkanalen.

Diet

For å øke rensing effekter av hele kroppen Cleanse, eliminere bearbeidet mat og mettet fett fra kostholdet ditt. I tillegg, ikke forbruke koffein og mat høy i fiber som er vanskelig å fordøye, inkludert kjøtt. Raffinert sukker bør unngås under rensing prosedyren. Mat som rå grønnsaker og frukt kan inntas i overflod. I tillegg, yoghurt og melk er nyttig for deres probiotiske egenskaper. Probiotika bidra til å øke det sunne bakteriene i tarmen som bidrar til en sunn balanse. Drikk minst 64 gram vann daglig for å hjelpe flush giftstoffer og øker næringsopptak.

Side Effects

Du kan ha en økning eller reduksjon i avføring og muligens noen magesyke på grunn av en økning i fiber. I tillegg kan du merke en endring i farge og tekstur av ekskrementer. Reduser inntaket avføringsmiddel hvis avføring bli ubehagelig eller altfor hyppige. Du kan i utgangspunktet føler deg trett hvis du eliminere koffein, men skal oppleve økt energi som tarmen rensing skrider frem. Ifølge vitalhealthpartners. com, med rensing avføringsmidler og diuretika kan forårsake kortvarige vekttap, men vekten vil trolig returnere fordi det er et tap av vann og ikke fett.

Innkjøp informasjon

The Whole Body rens system er tilgjengelig online på enzymatictherapy. com hjemmeside for $ 29. 95 og er tilgjengelig i noen helsekostbutikker også. Den kommer i en kit som inneholder alt som er nødvendig for å utføre kroppen rensing prosedyren.


Previous:nothing Next:psyllium husk og rensing

Relaterte artikler


 • enkle tips for subkutan vekttap
 • frukt og grønnsaker som øker immunforsvaret
 • barnet mat diett for vekttap
 • hvordan stimulerer koffein appetitt?
 • er tørket frukt et sunt snack?
 • apple rensing kosthold
 • juice-baserte detox diett
 • hvordan å gå ned i vekt - det grunnleggende
 • hvordan å estimere deler mens du er på en diett
 • tørket frukt og ernæring
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com