fett flush detox diett

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2012-09-07
The Fat Flush Diet Plan er en omfattende plan som bruker linfrø og tranebær juice som del av et større pågående avgiftning program. Den spesielle kostanbefalinger som planen gir, kombinert med å drikke rikelig med væske og moderat trening, gjør denne planen effektiv og nyttig. The Fat Flush Detox Diet anses å være mer av en livsstil endring, og tilbyr en vedlikeholdsplan når dieter har nådd sin vekt-tap målet

Phases

Det er tre faser av planen. Fase I er mellom en til to uker, avhengig av den enkelte. Det er ansett å være en restriktiv fase hvor du kutte ut det meste av maten og drikke valg. Mange av disse valgene vil bli innarbeidet tilbake til dietten senere. Enkeltpersoner i fase kan jeg spise mellom 1100 og 1200 kalorier om dagen og får ikke lov til å spise oljer, sukker, margarin eller fett, med unntak av linfrø og linfrø olje, som er grunnlaget for planen.

Fase II er en pågående fase gjennom hele planen. Den kalori Stønaden er løftet fra 1100 til 1200 kalorier til 1500 kalorier, men de andre restriksjoner gjelder fortsatt. Når du har nådd ønsket vekttap mål, skriver du vedlikeholdsfasen, som er fase II og den siste fasen av planen.

I vedlikeholdsfasen, kan du spise 1500 kalorier eller mer. Noen stivelsesholdige karbohydrater kan bli gradvis lagt tilbake i kostholdet, sammen med glutenfrie korn og enkelte melkeprodukter.

Øvelse

Trening er svært viktig i Fat Flush Plan. Det trenger ikke å være en overdreven, anbefalingen er at den enkelte blir mellom 20 til 40 minutter fysisk aktivitet om dagen. Denne aktiviteten kan være lav effekt, som å gå eller løfte vekter. Styrke trening anbefales minst to ganger per uke. Søvn er den neste viktig faktor, med det anbefalte daglige beløpet være på minst åtte timer i natt.

Fluids

Drikker væsker er en stor del av planen, og du vil bytte mellom noe som kalles en "lang levetid cocktail "og varmt vann med sitronsaft. Den "lange liv cocktail" består av tranebær juice, vann med psyllium skall eller malte linfrø blandet sammen.


Previous:nothing Next:hvor å miste 10 pounds av vekt og buk fett når du har en travel timeplan

Relaterte artikler


 • hvete-fri diett for barn
 • kalkun for vekttap
 • beta karoten kreft forebygging
 • når de skal ta whey protein shakes?
 • teknikker for muskel vekst
 • 1600 calorie sunt måltid plan
 • mat høyt i triglyserider
 • hvordan man kan kjøpe Phentermine hydrochloride
 • hvordan å lykkes med vekttap, mister vekt og føler stor
 • kokos olje for candida kur
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com