fase to diett plan for The South Beach Diet

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2012-09-08
The South Beach Diet plan, skapt av Dr. Arthur Agatston, begynner med en restriktiv fase, Phase One, og utvikler seg til en mindre restriktiv fase for pågående vekttap heter Phase Two. Phase One vare i to uker og utvikler seg til fase to. Hvis du er en tenåring, barn, ammende mor, eller ikke har mye vekt å tape, vil du begynne dietten med fase to

nye valg

Under dietten er fase to, du fortsetter å spise alle matvarene du fikk lov til å spise i løpet Phase One. Men det også noen nye valg, herunder gjeninnføre lavere glykemisk frukter som epler, blåbær, jordbær, honningmelon, fersken, plommer og aprikoser. Tillot også er meieriet i form av melk (skummet eller 1 prosent), yoghurt (fett gratis eller lavt fett), "light" frukt flavored yoghurt (redusert fett yoghurt med kunstig søtet frukt), eller fett gratis pudding. Fase to omfatter pinto bønner eller black eyed peas, og små mengder av korn som brun ris, villris, helkorn pasta, Uncle Sam korn, stål kuttet havregryn og små hele korn bagels. Rødvin eller semisweet eller bittersøt sjokolade kan bli fortært av og til. Ubegrenset protein kan spises til hvert måltid. På minimum, har 1 /2 kopp av grønnsaker til frokost, og 2 kopper av grønnsaker til lunsj og middag. Hver dag, har en frukt valg og ett korn valg, selv om du vil jobbe deg opp til tre valg av hver, hver dag. Hvert måltid kan omfatte en servering av fett. Du kan ha 1 1 /2 kopper melk eller andre meieriprodukter porsjoner hver dag. Snacks er en ekstra mulighet. De kan være protein, grønnsaker, nøtter, eller en frukt eller meieriprodukter servering.

Grenser Forbli

Selv om valgene på Fase to er bredere, er det fortsatt noen matvarer for å unngå, inkludert høyere glykemisk indeks frukter som bananer, rosiner og frukt juice. Stivelsesholdige grønnsaker må fortsatt unngås for eksempel rødbeter, mais, gulrøtter og poteter. Produkter laget med raffinert blomst og sukker, inkludert de fleste brød, cookies, og korn (inkludert ris kaker), er ikke tillatt. Unngå honning, syltetøy og gelé, og iskrem.

Hvorfor Fremskrittspartiet?

Det er viktig å begynne på fase to hvis det er hensiktsmessig for deg, eller som du gå videre til fase to hvis du begynte dietten i fase One. Vekt er tapt mer sakte på fase to av dietten, men den ekstra maten bidra til å gi variasjon som er viktig ernæringsmessig, og å holde fra å bli kjedelig med spising plan. Ifølge Dr. Agatston, selv folk som har mye vekt å tape bør holde seg på Phase One for bare to måneder.


Previous:nothing Next:metabolisme booster måltider

Relaterte artikler


 • de beste måtene å få naturlig østrogen
 • fordøyelsen prosessen med en nyre bønne
 • hvordan gjøre rumpe øvelser mer effektiv
 • hva slags mat er bra for kolesterolet?
 • hvordan å løse magen fett rask
 • å velge en diett plan meny av blodtype
 • hvordan å miste £ 15 rask og sunn
 • Slik effectviely miste vekt - en hyllest til alle mødre
 • ernæringsmessige informasjon for vann kastanjer
 • 10 dagers detox dietter
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com