en uke vekttap leirer

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2012-09-09
Vekttap leirene er utviklet for å hjelpe dem som er interessert å miste en stor mengde vekt så raskt som mulig. Campers møter som fokuserer på å spise sine, lære nye vaner og mosjon på turen deres. En ukes vekttap leirer er stadig i popularitet fordi camperne kan miste ti pounds av vekt eller mer i løpet av sju dager. Mens noen av disse leirene er svært populære, det er andre ting å vurdere

funksjoner

En ukes vekttap leire er utviklet for å hjelpe folk ned så mye vekt som mulig under sitt korte opphold på leiren. Dette betyr at enkeltpersoner bruker mye tid på å jobbe ute, mens de spiser bare en brøkdel av kalorier de ville gjort hjemme. Den typisk dag på leiren innebærer å arbeide ut om morgenen og ettermiddagen, spise lavt kalori måltider og deltar på workshops eller økter der de lærer bedre matvaner.

Advarsel

Mens det er mange fornøyde kunder som bruker en-ukes vekt tap leirene, er det andre kunder misfornøyd med oppholdet. Ikke alle som bor på disse leirene mister mye vekt, og det er mulig for gjestene å forlate veier like mye som de gjorde da de startet. En annen ulempe er at mange mennesker mister bare deres vann vekt, som de får tilbake i de første par dager eller uker etter at de forlot leiren.

Mountain Trek

Mountain Trek hevder at enkeltpersoner mister et gjennomsnitt på 5,7 pounds for kvinner og ni pounds for menn i en uke-lange økten. Programmet på Mountain Trek fokuserer på ikke bare å miste vekt, men foryngende ånden på samme tid. Gjester bruke tre til fem timer tur hver dag, ta treningstimer og delta yoga om morgenen. Dagene er svært stive, uten mye rom for fleksibilitet, og de fleste av timene er planlagt ut og planlagt på forhånd.

Wellspring

Wellspring er en av de mest kjente vekttap leirer i verden fordi de har steder over hele USA, inkludert California og Florida, samt noen i utenlandske territorier som Canada. Leirene tilbyr vekttap programmer for barn under 16 år og for voksne. Økter kjøres for en periode inntil åtte uker, men økter på bare en uke er også tilgjengelig. Campers mister opptil ti pounds i løpet av uken lange økten.

Fit Path

Fit Path hevder at gjestene i programmet deres taper i gjennomsnitt ett pund per dag når den følger sin plan og programmet nøye. Programmet er begrenset til bare 14 deltakere i hver uke lange sesjon og programmet er delt inn i ulike grupper basert på fitness eller aktivitetsnivå. I tillegg til fysisk trening er nødvendig, gjestene også følge en streng diett plan, noe som lar dem spise 900-1200 kalorier hver dag basert på hvor mye vekt de trenger å tape.


Previous:nothing Next:hvor lang tid tar det å vokse wheatgrass?

Relaterte artikler


 • hvordan du velger en tortilla
 • hvordan brenne mer kalorier hver dag
 • thermadrol helserisiko
 • ernæring guide for småbarn
 • havsalt protein detox
 • høy frukt kosthold
 • hvordan du miste vekt ved hjelp porsjonskontroll - ingen trening er nødvendig
 • macrobiotic diett mat
 • 3 dagers detox diett
 • hvordan du raskt mister fem pounds
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com