dietten til en tenårings idrettsutøver

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2012-09-05
Med 30 til 45 millioner amerikanske ungdommer som deltar i friidrett, er sports ernæring bli en topp prioritet. Hvis du tenker på unge utøvere som sportsbiler, vil du ønsker å bruke en overlegen diesel for å få best mulig ytelse ut av dem. Dessverre er de fleste ungdommer å fylle sine tanker med høy-fruktose mais sirup, mettet fett og ernæringsmessig ugyldig bearbeidet mat som en del av Standard American Diet (ironisk kalt SAD)

Velg Whole Foods for en komplett diett.

I stedet for å kjøpe inn den triste billettprisen funnet i kantine og automater, gi tenåringer ernæringsmessig pakket hele matvarer. Hele korn som havre, mais, brun ris, bokhvete og quinoa er noen gode kilder til de essensielle karbohydrater unge idrettsutøvere må drivstoff idrettsprestasjoner. Magre proteiner er også viktig for å bygge, vedlikeholde og reparere musklene. Substitute fast food burgere med bønner, egg, yoghurt, kylling, og organisk, gress-matet biff. Legg sunne Omega-3 fettsyrer som finnes i olivenolje, avokado, fet fisk og nøtter. For dusinvis av hel mat oppskrifter som hjelper idrettsutøvere spiller sine beste, sjekk ut "Feeding the Young Athlete" av Cynthia Lair med Scott Murdoch, PhD, RD.

Spis deg Colors for Optimum Nutrition.

Registrerte dietitians ser en urovekkende trend av unge utøvere med mangler på mange kritiske mikro-næringsstoffer, som kalsium, jern, folat, vitamin B6 og sink. Du kan stole på multi-vitaminer, men tastiest løsningen er å øke ungdoms forbruk av ernæringsmessig tett grønnsaker og frukt. Som hovedregel, jo mørkere fargene, jo mer ernæringsmessig rik på råvarer. Velg mørke grønne blader og lyse oransje grønnsaker som søte poteter eller gulrøtter. Også, plukke bær, fersken og meloner for en levende utbrudd av vitaminer og energi

Feed sin tørst for viten

Riktig inntak av væske er viktig for unge idrettsutøvere -. . Spesielt hvis deres idrett krever utholdenhet eller skjer i varmen. Barna ikke instinktivt drikker nok væske for å erstatte de tapte gjennom svetting, så det er opp til foreldre og trenere til å minne dem på å drikke rikelig med vann og sports drikke for hydrering og elektrolytter. Mens du er i gang, holde utdanne dine tenåringer om hvordan å lage sunnere mat valg. Til tross for hva deres venner og media sier, har den riktige sports ernæring en vinn /vinn-løsning som gir unge utøvere den energien de trenger for å utføre på topp.


Previous:nothing Next:ernæringsmessige myke diett for etter operasjonen

Relaterte artikler


 • en balansert vegetarisk kosthold
 • sunne lav-kalori, lav-fett matvarer
 • hvordan å kjøpe fastin online
 • best å spise sunt planer
 • sunne vegetabilske snacks for barna
 • hvordan kosthold (online) uten egentlig slanking
 • hvordan å fortelle dine venner og familie at du er vegetarianer
 • hva slags mat er dårlig for diabetikere?
 • høy protein diett kosttilskudd
 • Hvorfor er jeg så sliten etter å ha spist?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com