beste kosttilskudd for å bygge muskler

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2012-09-08
Den beste kosttilskudd for å bygge muskler er sagt å være et sunt kosthold og hvile. Grunnleggende som å spise riktig, trene og få nok søvn er de viktigste elementene til muskel vekst, og med mindre du gjør disse tingene, vil ingen magisk pille gjøre en forskjell. Men hvis du gjør disse tingene først, kan visse kosttilskudd, faktisk, gir musklene dine et løft

aminosyrer

Så mye som 10-15 prosent av en idrettsutøver energi er sagt å komme fra aminosyrer, som er en kilde til protein. Protein er byggesteinen av muskler, som gjør aminosyrer et klokt valg når det gjelder å velge et supplement. Aminosyrer er tilgjengelig både i pille-og flytende form på de fleste dagligvarebutikker og apotek.

BCAAs

Forgrenede-Chain aminosyrer, ofte referert til som BCAAs, fungere som bærere mellom aminosyrer og muskler. Dette kalles proteinsyntese, noe som trengs av kroppen din for maksimal muskel vekst. Du får nok BCAAs gjennom et normalt, sunt kosthold, men kosttilskudd kan hjelpe prosessen etter en treningsøkt.

Whey Protein

Meal-erstatning og vektøkning pulver er en annen vanlig form for protein tilskudd som brukes av kroppsbyggere. Slike pulver vanligvis inneholder myse, som inneholder små mengder fett, laktose og selvfølgelig, protein. Siden whey protein er ofte tilgjengelig i flytende form (eller blandet med lettmelk eller vann), kan det bli fordøyd i systemet raskt.

Kreatin

Ved første kontroversiell på grunn av påståtte bivirkninger, er kreatin blitt kjent som en trygg mainstream supplement og er ansett som en som hjelper leverer energi til musklene og effektivt stimulerer vekst.

Glutamin

Glutamin-beriket dietter har vært kjent for å hjelpe utvinning i pasienter etter kirurgi, og over-the-counter kosttilskudd er sagt å ha en lignende bevarende effekt på idrettsutøvere, spesielt kroppsbyggere.

multivitaminer

Multivitamin og multimineral kosttilskudd er stort sett selvforklarende-som de øker essensielle næringsstoffer i kroppen. Multivitaminer vanligvis inneholder 100 av de anbefalte kosten godtgjørelse av vitaminer, noe som gjør dem ideelle for muskel vekst og restitusjon.

Good Advice

Bodybuilders, leger og andre eksperter på området muskel vekst vil trolig være i stand til å peke deg i riktig retning når det gjelder å velge et supplement. Funksjonærer i butikken, derimot, er sannsynligvis å prøve å selge deg det dyreste produktet. Selvfølgelig, det er ikke alltid en dårlig ting, som de dyrere, kjente supplement er ofte den ene som de kan stole mest.


Previous:nothing Next:effekter av HGH på utøvere

Relaterte artikler


 • hvordan treningen på lunsjen time
 • hvordan å gå ned i vekt med en lav carb vegetarisk kosthold
 • Slik bestiller du Adipex
 • diett for skrumplever
 • hvordan du ned i vekt med en pjokk
 • mat dietter for vekttap
 • vekttap råd for barn
 • hvordan å miste fett, øke metabolismen og øke energinivået
 • hva gjør B12 gjøre?
 • ris kosthold fase en
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com