å spise sunt på en grill

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2012-09-06
Summertime betyr grilling tid-men du må også hevde at stranden kroppen også. Selv om de fleste griller har chips og dips, hamburgere, pølser, makaroni salat og alkoholholdige drikkevarer-det betyr ikke at du bør ofre kroppen hver gang. Med følgende tips kan du spare deg selv fra kalorier-og lagre stranden kroppen samtidig

Du trenger:
Små papptallerkener
. . Fersk frukt.
Ferske salater.
Vann.
Lav-kalori dressinger.
Sunn snacks.


en.
Bruk en liten tallerken. Forskning har vist at mennesker som velger mindre tallerkener spise mindre uten å engang merke. Men, merkelig nok, den forskningen rapporteres også alle som spiste av mindre tallerkener hadde samme nivå av fylde og tilfredshet som de som spiste av større platene. Det er alt psykologiske, så plukke opp de som forrett platene.
To.
Velg sunnere alternativer først. Det er bedre å fylle opp på sunne matvarer første som salater og frukt. I tillegg, salater og frukt inneholder mye vann, noe som bremser fordøyelsen, samtidig som du føler deg mett raskere.
tre.
Lag en stor gruppe med frisk frukt smoothies og holde det kjølt i fryseren. Legg protein pulver til smoothie å gjøre det til en raskt, sunt måltid. Ta med masse frisk frukt og en frukt squeezer slik at du kan gjøre healhty juice hele th Eday.
Fire.
Grilling er den tradisjonelle måten å lage mat på griller. Legge lav-kalori eller sunn virgin olivenolje mens du lager mat vil fortsatt gjøre maten velsmakende. Prøv å spise en grillet kyllingbryst, kalkun burger eller grillet fisk i stedet for de tradisjonelle hamburger eller pølse. Disse sunnere erstatninger tilby et velsmakende alternativ.
Fem.
Grilling er tid til å sparke tilbake og slappe av med en alkoholisert drikke i hånden. Men, er øl full av tomme kalorier, og hvis du bestemmer deg for å hengi, husk å tempoet selv. Prøv å erstatte vann til alkohol eller eplecider /eplejuice, spesielt hvis det er små barn rundt. Hvis du bestemmer deg for å drikke, drikk rikelig med vann å gå med det siden alkohol er vanndrivende, og du kan lett bli dehydrert. Dette er veldig viktig å huske på, spesielt hvis du er ute hele dagen eksponert for sol og varme temperaturer.
6.
Spise oppførsel og vaner kan spille viktige faktorer i ho tryllestav hva vi spiser. Spis sakte. Ved å spise sakte den triks kroppen din i følelsen fyldigere. I tillegg tempo selv ved å snakke og mingling med andre. Jo mer du chatter jo mindre du spiser mindre kalorier forbrukes.
Det er også th etype mat du spiser da litt mat inneholder mye "tomme" kalorier og andre matvarer har esentail minerials og friske ytelser i tillegg inneholder kalorier.

Tips og advarsler


 • ha et sunt grill betyr ikke at det må være kjedelig. Det handler om å være kreativ og fantasifull i måten du gjør, og presentere maten. Estetisk tiltalende matvarer med mye farger stimulerer ganen og gjøre folk sultne.
 • Gi grillparty en sunn tema. Gjester kan ta med noe sunt å spise på festen. Denne måten alle kommer med samme tankesett.
 • Grilling er ikke alle om å spise. Det handler også om å dele kvalitet tid og ha det gøy som en familie eller sosial sammenkomst. Organiser mange aktiviteter, slik at gjestene kan være aktive og bruke opp energien fra å spise maten.
 • Denne artikkelen er ikke en erstatning for å søke legehjelp fra din egen lege eller helsepersonell.


 • Previous:nothing Next:hvordan du å spise rett før en test

  Relaterte artikler


 • om hCG å gå ned i vekt
 • hjerte sunn ernæring
 • hvordan du enkelt kan spise mer frukt daglig
 • referansehåndbok for vitaminer
 • hvordan å fortelle vennen din at de får fett
 • vekttap ved hjelp pinjekjerner olje
 • hvordan planlegge et måltid ved hjelp av ernæring programvare
 • online-menyen planlegging
 • hva er xantangummi?
 • Slik spiser antioksidanter for å leve lenger
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com