Familien måltid planlegging grunnleggende

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2012-09-10
Hun hater brokkoli, han er allergisk mot ost, og du ser vekten din, er det ikke rart så mange familier har problemer planlegge måltider for uken. Heldigvis finnes det en rekke oppskrifter som du kan tilpasse for familiens behov og smak. Vis måltid planlegging som en måte å ansette noen kreativ problemløsning og en sjanse til å prøve ut noen velsmakende mat

List

skrive ut en liste over alle matvarer familien din nyter, selv de junk food varer. Mange ganger vil du begynne å se et mønster i ingredienser eller mat preferanser. Hvis barna elsker pizza, pasta og kjøttkaker smørbrød, du vet du alltid kan spille det trygt de gangene du er for trøtt til å være kreativ. Bruk deres junk food preferanser som guide når finne sunnere versjoner av disse rettene. Skriv på en liste over eventuelle matallergier, ernæringsmessige krav eller motforestillinger til noe mat. Du vil også få en idé om hva du skal ha lager opp i pantry eller fryser for hektiske dager. Dersom italiensk mat synes å være et felles tema, sørg for å ha massevis av Marinara saus, pizza saus, oregano, basilikum, hele hvete pasta og hele hvetemel på hånden. Sett en "Alltid ha"-listen på kjøleskapet. Når du går tom, kan du bare sjekke elementet, slik at du vet å kjøpe mer neste dagligvaremarkedet besøk.

Frozen Foods

Forbered mat som du kan fryse og varme opp i løpet av uken. De fleste konvensjonelle bearbeidet frossen mat er full eller sukker og konserveringsmidler, men du kan lage din egen alle på en dag. Gryteretter, pizza, brød, muffins, paier, og potten klistremerker all varme opp godt. For å gjøre det enklere for deg å ta for å jobbe, kan du dele ut maten inn i plast beholdere. Skriv små retninger for hver frossen mat for de nettene du vil ikke være hjemme eller kunne bruke en pause etter jobb. Et annet godt alternativ er å gjøre noen kylling eller kalkun brystene i begynnelsen av uken. De kan brukes thoughout i uken for smørbrød, wraps, burritos og salater.

Plan

Utvikle en liste over måltider til frokost, lunsj og middag som er næringsrik og at du liker. Frittatas er et godt valg for å lage én stor familie frokost fatet. Hvis du er bekymret for din ingrediens utvalget appellerer til alle, lage en stor slette en. På side tjene salsa, avokado, ost og rømme. Et annet godt alternativ til lunsj er pizza. Kjøpe eller lage din egen deig. La hvert familiemedlem har sin egen personlige pizza. De kan lage sine egne akkurat slik de liker det, og hvis du bruker hele hvetemel, vil de få en sunn dose av fiber. Kalkun eller laks hamburgere er andre fantastiske måltid ideer. Velg dekonstruerte oppskrifter som taco, smørbrød, salater og wraps. La alle sette sitt eget ingrediensene i. På den måten alle får noe å si for hvordan de vil ha det forberedt, og de vil lære mer om det harde arbeidet med matlaging. Hvem vet? Du kan finne at du har en spirende kokk din midte.


Previous:nothing Next:hva er bjørnebær godt for?

Relaterte artikler


 • psyillium skrelle detox diett
 • hvordan å miste mage fett diett plan
 • bivirkninger av slimquick
 • phentamine for vekttap
 • å spise mettende pizza og fortsatt bo mager og passform
 • hvordan du ser slankere fort
 • hvor ofte skal du veie deg når du prøver å gå ned i vekt?
 • Grave’s sykdom kosthold
 • hvordan å styrke håret med biotin
 • effekter av protein vibrering
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com