1500-calorie, lav-fett, lav-kolesterol ideer

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2012-09-07
Å bo med en lav-fett, lav-kolesterol diett er lett hvis du spiser det grunnleggende, beiter hele dagen og gjøre det interessant. Utvikle spesielle 1500-calorie måltid planer, drikke mye vann og øke mengden av trening du gjøre for å se en sunnere du på ingen tid

Natural Foods

Gå tilbake til det grunnleggende ved å kjøpe matvarer som kommer fra naturen i stedet for industri. Shop ytre aisles av dagligvarebutikk å velge frisk frukt, grønnsaker, lav-fett meieriprodukter og magert kjøtt. Kjøpe økologisk mat dersom budsjettet tillater å redusere mengden av giftstoffer i maten.

Grab glass med usaltet, hele pasteurisert nøtter for snacks. Prøv å kjøpe eller lage salsas med friske tomater, sitronsaft og hvitløk. Lag hjemmelaget salat dressing ved hjelp av lys olivenolje, rødvinseddik og sitron.

Bytt bordsalt med urter og krydder. Du kan lage din egen smaksforsterker ved å blande en rekke krydder i en liten beholder.

Små, hyppige måltider

opprettholde blod sukker nivåer i løpet av dagen ved å redusere mengden mat du spiser på en sittende. Beiter på hele matvarer i løpet av dagen, forbruker ca 350-400 kalorier for hvert måltid og 100 150 kalorier for hver matbit.

Spis en kopp stål-kuttet havregryn med en halv kopp blåbær til frokost, etterfulgt av et lite eple for morgenen snack. Til lunsj, nyte en spinat salat overstrødd med hakket flaxseeds, tomater og rødløk, toppet med rødvinseddik og olivenolje. For en ettermiddag snack, har en liten håndfull av naturlige, usaltet mandler. En prøve middag er 3 gram av grillet kylling, to kopper av blandet dampede grønnsaker, en liten salat og en frukt. Ha et lett måltid før sengetid, slik som lav-fett yoghurt eller streng ost.

Ikke glem å hydrat kroppen din hele dagen. Erstatt brus og alkohol med vann, grønn te eller mineralvann.

Kolesterolsenkende Foods

Reduser kolesterolet med strømpe ditt kjøleskap og pantry med elementer som havrekli, fet fisk, valnøtter og havregryn. Spis mer mat med steroler og stanols. Mange planter-frukt, grønnsaker, frø og nøtter-inneholder disse stoffene.

Ha det gøy å innføre nye grønnsaker i kostholdet ditt. Cook grønnsaker forskjellige måter å unngå kjedsomhet. For eksempel, hvis du ikke vil damp grønnsaker, prøv roasting dem. Vask og skjær din favoritt grønnsak, kaste den i en ovn-safe roasting pan lett belagt med en teskje olivenolje og stek ved 375 for ca 15 minutter.


Previous:nothing Next:fett flush detox diett

Relaterte artikler


 • hvordan å få muskler når du prøver å kutte vekt
 • hvordan du velger en tortilla
 • typer mat som stimulerer hjernen
 • hvorfor trenger vi et sunt kosthold?
 • en 1600 calorie diett
 • mat å spise for å få vekt for kroppsbygging
 • sunn frokost dietter
 • tips for ekstreme vekttap
 • ernæringsmessige verdien av svart valnøtter
 • nyttig diett for halsbrann
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com