1500 calorie daglige kosthold for barn

Skrevet av: Anne Marie Jensen oppdatert: 2012-09-11
Barneskole alder barn trenger et gjennomsnitt på 1500 til 2000 kalorier per dag, men er mange barn får de kaloriene gjennom fastfood, bearbeidet mat og overindulging på brus, snacks og godbiter. Curb barnets behov for altfor bearbeidet, giftig mat ved å starte ham på et sunt 1500 daglig program lastet med naturlig frukt, grønnsaker og magert kjøtt

Sugar Detox

Gå cold turkey ved å kaste godteri, chips, cookies, kaker og brus. Den første uke borte fra sukker og søppel kan være vanskelig, men en uke av motgang setter barnet opp for en levetid på god helse.

Bytt ut junk food med barnevennlig sunn mat som crunchy røde epler, gulrøtter og fett fri grillet kyllingbryst. Vi presenterer fersk, sunn mat er skremmende for mange foreldre, fordi mange barn er kresen eaters, så gå sakte og velge barnet ditt vil like.

Andre måter å øke sunn mat er å erstatte gamle standarder med sunnere versjoner. For eksempel erstatte vanlig peanøttsmør med naturlig peanøttsmør og prøv varmluft popcorn i stedet for mikrobølgeovn popcorn.

Opprett Sunn Kid Friendly Måltidene

Infuser barnets kosthold med sunn mat som vil appellere til pallen sin. Oppretthold et sunt 1500 calorie program ved å tilby hele korn eller hele hvete korn og brød i stedet for hvitt brød, forbud fast food restauranter og snike seg mer frukt og grønnsaker inn i barnets daglige måltider.

tilbyr for eksempel en hel korn mini bagel og pisket krem ost til frokost polert av med et glass appelsinjuice eller melk. For en midt morgensnacks gir ett lite eple skåret opp i segmenter sammen med to spiseskjeer naturlig peanøttsmør.

For lunsj gi et grovbrød grillet ost sandwich, lavt natrium tomatsuppe og en nektarin. Rundt 03:00 gi ham en snack med lite fett hvete tynner og fettfattig ost.

Til middag kan han ha grillet kylling med en side av makaroni og ost. Snike i noen most søtpoteter i makaroni og ost av dicing og mosing en søt potet selv, eller du kan ta en snarvei og kjøpe søtpotet babymat og kaste den inn i osten blandingen.

kveldsmat kan være tre kopper varm luft popcorn lett sprayet med lav kalori smør spray og entrecote med lys salt.

Presenter Ny Foods Everyday

Hold barnet på sunne banen ved å inkludere nye godbiter og nye matvarer hver dag. Erstatt smør med olivenolje og sakte introdusere andre grønnsaker. En måte å oppmuntre barna til å spise sunt, er å invitere dem til å hjelpe til med måltid forberedelse. Be dem om å hjelpe rense grønnsakene og kaste dem i pannen for røsting og dampende.

Invent nye måltider med barnet ditt. Hvis han liker fisk pinner, kjøpe ferske Tilapia og lett brød med italiensk brød smuler, så stek ved 400 for 20 minutter. Jo mer du involverer barnet, jo mer åpner hun vil være å prøve nye ting og holde på en sunn bane.


Previous:nothing Next:sunn frokost ideer

Relaterte artikler


 • hvordan å leve sunt billig
 • hvordan du skal gå å miste magen fett
 • selleri ernæring guide
 • å velge en diett plan meny av blodtype
 • fettfattig høyt fiber detox diett
 • slanking med tørket frukt
 • hvordan trene foran tv
 • Reglene for lav carb dietter
 • kalorier i en daglig diett
 • hva er xantangummi?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com