sunt og yummy matboksen måltider

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2012-08-01
Komme ditt barn til å spise sunt lunsjer, spesielt når du er i nærheten, kan være litt av en utfordring. Hvis du vil at barna skal stoppe handel mat ved lunsj-bordet, er det på tide å gjøre noe kreativt med disse forslagene

Komme i gang

Tenk på hva du kan gjøre kvelden før, for å gjøre livet ditt enklere. Du kan koke egg og ha dem i kjøleskapet. Skjær frukt og grønnsaker. Sett frukt og Veggie dukkerter i små plast beholdere, slik at de er klare til å gå. Gå videre og sette noen kjeks eller chips i poser eller beholdere for bekvemmelighet.

Hovedrett Ideas

En enkel idé er å gjøre pinwheels eller kalkun wraps med ditt valg av pålegg, kalkun, og en tortilla skåret i 1 tommers skiver. En annen idé er fransk toast striper med ekte lønnesirup på siden for dipping. En gammel favoritt er en peanut smør og gelé sandwich laget med en naturlig peanøttsmør og lite sukker gelé.

Noe utenom det vanlige ville være å lage mini pizzaer med engelsk muffins, mozzarella ost og Marinara saus. Stek dem kvelden før for en enkel morgen. Noen andre sunne favoritter er en tunfisk sandwich, eller kylling salat laget med druer og selleri. Du kan alltid bruke leftover kylling eller kalkun å lage smørbrød eller wraps også. Husk, du kan erstatte pita lommer, bagels eller engelsk muffins for vanlige skiver brød. Bruk en cookie cutter for å kutte smørbrød i søte figurer. For eksempel, kutt tunfisk sandwich med en fisk cookie cutter.

Yummy Sides

Noen ideer for yummy sider som barna vil elske er grønnsaker og dip. Du kan også pakke frukt kopper eller frisk frukt-jordbær, druer, eple skiver, en appelsin, og en banan for å nevne noen. En annen flott side er knekkebrød med peanøttsmør eller ost. Du kan alltid pakke en hardkokt egg for en flott protein snack. String ost er også en enkel sunn side som er pre-pakket og klar til å gå. Snakk med barna dine og se hva deres favoritter er, og la dem komme opp med ulike andre side ideer.

Delicious Desserter

Dessert kan være barnets favoritt del av lunsjen, men ikke bekymre deg, kan du fortsatt pack en sunn godbit som vil holde deg både glad. En yummy idé er å gjøre snack blande med tørket frukt som rosiner eller tørkede tranebær, nøtter, saltstenger og gullfisk kjeks.

En annen godbit er selleri med peanøttsmør og rosiner. Yoghurt kopper er lett og sunt også. Hvis du føler deg ekstra eventyrlysten, prøv hel hvete brownie biter. Bake brownies med hele hvetemel og skjær dem i en tomme biter. De er sikker på å bli en hit ved lunsjbordet.


Previous:nothing Next:mat guide pyramide porsjoner for barn

Relaterte artikler


 • hvordan å drikke mer vann for å få og holde seg frisk
 • kjøtt og egg diett plan
 • naturlige måter å miste magen fett
 • vegetarisk kosthold for nyresykdom
 • jevnt vekttap
 • hva er soya nøtter?
 • lite karbohydrat og kjøtt dietter
 • oppskrifter som detox kroppen
 • kalori telling og vekttap
 • høyt protein og lavt kaloriinntak
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com