når skal du drikke en protein pulver?

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2012-05-14
Protein pulver er et populært kosttilskudd. Selv om det ofte brukes av kroppsbyggere, og andre folk prøver å bygge muskelmasse, er det også populær som et kosttilskudd med folk som er på lav fett eller lav karbohydrat dietter

før trening

Kroppen din trenger drivstoff under en intensiv trening. De viktigste drivstoff kroppen trenger består av karbohydrater. Karbohydrater gir energi til fysisk aktivitet. Folk som prøver å skape muskelmasse trenger også kosttilskudd byggesteiner for å oppnå de ønskede resultater --- og protein er en av de viktigste byggeklossene i muskelmasse. Ved å spise før trening, og får en tilstrekkelig mengde av både karbohydrater og protein, vil kroppen jobbe mer effektivt og har de nødvendige ingrediensene for en bedre trening. Ved å spise forhånd, mye av kalori innholdet i maten er brent under treningen, og dermed sikre at liten, om noen, vil bli lagret som fett. Protein pulver kan være en utmerket kilde til lav kalori, lav fett ernæring for en intens trening. Den eksakte mengden protein pulver som skal konsumeres, vil avhenge av protein nivåer i pulveret, så se i containeren etiketten for å etablere riktig mengde.

Etter en treningsøkt

Under en treningsøkt, er liten skadene til musklene på cellenivå. Kroppen din trenger protein for å helbrede at skader og for å hjelpe deg å gjenopprette fra treningen. I motsetning til pre-workout ernæring, kan overdreven karbohydrater etter trening konvertere raskt til kalorier og fett innskudd. Protein, derimot, bidrar direkte til healing og gjenvinning av muskler og til bygging av muskelmasse. Protein pulver en god lav fett, lite karbohydrater måte å gi musklene dine nok ernæring for friske treningsøkter. Igjen, nøyaktig hvor mye protein pulver som skal konsumeres, vil avhenge av protein nivåer i pulveret. Alltid forholde seg til etiketten på emballasjen.

Som et kosttilskudd

Folk som er på en lav karbohydrat eller fettfattig diett kan ha nytte av protein pulver. Fordi noen lav karbohydrat dietter krever høyt protein nivå, kan protein pulver være en god måte å sikre tilstrekkelig ernæring uten å forbruke mer kalorier. Fordi lav fett diett kan noen ganger begrense forbruket av proteiner fra kjøtt og meieriprodukter, er protein pulver en god måte å få en tilstrekkelig mengde protein. For veganere og vegetarianere, er whey-basert protein pulver en utmerket kilde til supplerende næring.


Previous:nothing Next:ren protein diett

Relaterte artikler


 • hva er drue juice godt for?
 • treningsøkt tidsplan for å gå ned i vekt
 • hvordan å bygge muskler og miste fett på diett
 • som vitamin er bra for øynene?
 • hvordan å lage en mage busting smoothie?
 • motivasjon tips for vekttap
 • hvordan du bruker freeweights
 • en balansert vegetarisk kosthold
 • hvordan man kan kjøpe xylitol
 • hvordan man kan kjøpe Reductil på nettet
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com