granateple juice ernæring fakta

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2012-05-09
Granateple juice har mange næringsstoffer og kjemiske forbindelser som er gunstig for menneskekroppen. Fylt med grunnleggende næringsstoffer som fremmer helse, samt antioksidanter, hjelper granateplejuice regulere mange funksjoner i kroppen. Du kan kjøpe denne juicen utarbeidet i frukt eller juice delen av dagligvarebutikk eller gjøre det selv fra granatepler med en juicer

Næringsinnhold for Pomegranate Juice

En servering av en kopp med juice inneholder 134 kalorier og 32. 7 gram karbohydrater, hovedsakelig fra frukt sukker. Den er rik på vitamin K, med 32 prosent av FDA anbefalte daglige verdi. Det er også en god kilde til folat, kalium og mangan.

Antioksidanter i Pomegranate Juice

Pomegranate juice inneholder en konsentrert dose av antocyaniner, en antioksidant. Den inneholder to til tre ganger mengden av antocyaniner finnes i grønn te eller rødvin. Disse antioksidantene kan styrke kapillærene og bidrar til å forhindre utbruddet av problemene fra aldring, hjertesykdom og kreft ved å drøye den degenerasjon av cellene i kroppen. Antioksidanter arbeider med kroppen din til å ødelegge frie radikaler, produserte partikler når kroppen bryter ned mat eller kommer i kontakt med agenter som tobakk røyk eller stråling. Frie radikaler skader celler over tid, noe som gjør dem mer utsatt for kreft. Frie radikaler også spiller en rolle i hjertesykdommer

Beskyttelse mot Stroke

Teksten "Pomegranates: Ancient Roots til Modern Medicine". Avslører gjennom vitenskapelige studier på dyr og gjennom gjennomgang av studier på mennesker at antioksidanter i granateple juice er effektive i å hjelpe å forebygge abetting utbruddet av aterosklerose, senke blodtrykket og redusere blodpropp, alle som bidrar til å forhindre et slag og redusere alvorlighetsgraden dersom et slag skulle inntreffe.

Pomegranate Juice og kreft

Teksten "polyfenoler og helse" konstaterer at polyfenoler (en annen antioksidant) innhold av granateplejuice kan være nyttig i kampen mot kreft. Siterer en undersøkelse, teksten bemerker at en klinisk studie med menn som hadde stigende nivåer av prostata spesifikt antigen (PSA), proteinet som ofte indikerer tilstedeværelse av prostata kreft, fant at PSA nivåer falt dramatisk i menn som drakk 8 oz. av granateplejuice per dag.

Pomegranate Juice og Alzheimers Disease

I desember3, 2005-utgaven av "Science News," en artikkel med tittelen "Pomegranate Juice Kunne Fight Alzheimer's" diskutert en studie utført ved Loma Linda University, der mus som ble disponert til Alzheimer's-lignende symptomer ble behandlet med store doser av granateple juice. Musene som ble fôret granateplejuice klarte seg bedre enn sine kamerater i kontrollgruppene, med opptil 50 prosent mindre plakk på hjernen. Forskerne kreditt dette funnet til antioksidanter i granateple juice. Selv om det ikke kan sies at granateplejuice kan reversere Alzheimer, videre studier kan finne det å være svært gunstig for de som ønsker å forebygge sykdommen og stanse spredning.


Previous:nothing Next:hva er synflex stoffet brukes til?

Relaterte artikler


 • hvordan lavere salt i kosten
 • hvordan å gjøre det enkelt å spise riktig
 • hvordan du bruker glutation
 • hvordan å fortelle vennen din at de får fett
 • full body detox oppskrift
 • matvarer som brenner lagret fett
 • 4 ukers detox diett
 • hvordan stjerner miste vekt raskt
 • vitamin anbefalinger for menn
 • helseeffekter av vegetarisk og vegansk kosthold
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com