hvordan bli motivert med ditt treningsprogram

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2012-04-23
Prøver du å gå ned i vekt eller komme i form, kan noen oppleve at de mister interessen for noen uker inn i sitt treningsprogram (r).
Hvis du er en av de mange som noen ganger kamp til å feste med et vekttap eller utøve programmet, skal du lære i denne artikkelen hvordan du får din motivasjon tilbake å oppnå hva du startet og også finne tips for å hjelpe deg gjennom vanskelige tider

Du trenger:. .
Diet Plan
Øvelse Plan.
Kosthold og trening mål.
Motivasjon.


en.
Tenk tilbake til forrige forsøk på å miste vekt eller trener. Hva gjorde at du sluttet før, og er du på den samme veien nå? I så fall kan du ha satt deg selv et mønster. Bryte dette mønsteret ved å finne ut hva som gikk galt før. Noen måter du kan ha mislyktes kan være:
En diett som er for streng eller vanskelig å følge
Følelse fratatt din favoritt mat
Feeling sårt for mange økter
Ikke forstå hvordan å utøve den rette måten
Å være for opptatt til å utøve
Lag en liste over grunnene til at du mislyktes i det siste, sitte ned og lese gjennom listen, og så prøve finne ut hvordan komme rundt disse problemene .
to.
Omtrent 80% av alle mennesker mislykkes på deres egnethet mål fordi de forventer umiddelbare resultater. Å miste slanking er ikke en umiddelbar prosess. Mange synes de mister litt, få litt og gjenta prosessen igjen og igjen.
Det finnes ingen snarveier til vekttap, ingen magisk pille og ingen smertefri operasjon selv om du er frustrert over at kroppen din ikke har forandret husker endringen kommer innenfra, ikke gi opp! Sett realistiske mål.
Tre.
Spenningen og besluttsomhet du følte uker før og den dagen du startet dietten og treningen rutine kan ha dimished. Men du kan få litt mer opphisset av å se tilbake på det opprinnelige målet (er) og huske hvorfor du setter den i første omgang. Hva er det du prøver å oppnå? Å miste det siste 5 pounds før du bryllup eller gjenforening? Se inn i deg selv, hvordan føler du nå? følte du deg på denne måten når du startet programmet? Kroppen har en fantastisk måte å reparere seg selv. Ta en røyker for eksempel, hvis en person slutter å røyke for 8-12 timer blodtrykk, hjartet på rette staden og karbondioksid-nivået normaliseres, kan du ikke se eller føle dette umiddelbare resultatet, men den er der, det samme gjelder med kosthold og mosjon programmer.
fire.
En enkel måte å bli motivert, er å se tilbake på hvor langt du har kommet. Holde en kalender av treningsøktene, skrive dine ferdigheter ned på papiret kan gi deg som presser du trenger for å holde det gående. Andre ting du kan gjøre er: Regelmessig veie deg, ta målinger, få kroppen fett testet
5
Før du avslutter, se på noen andre måter du kan for å holde seg på sporet. . . I stedet for å stoppe ditt treningsprogram helt, å se på ulike måte inspirere til at "Old Feeling av Excitment" Se på andre veier for å holde deg på luftveiene, gjøre treningen spennende og morsomt:
leie en personlig trener
Finn en treningsøkt kompis
excerise til din favorittmusikk eller legge litt forskjellig musikk til MP3-spilleren.
Bli med i en fitness gruppe eller gym
Prøv en ny måte å trene, en video, en klasse, en sport, etc.
6.
Og til slutt, Reward din innsats og mål. Kjøpe ny treningsøkt gear, har A natt avslappende med din favoritt TV-program eller en god bok, en tur på kjøpesenteret, Kjøp et par nye joggesko, en manikyr eller pedikyr. Belønne prestasjoner.

Tips og advarsler


 • Hvis du er forvirret på hvilken diett eller utøve programmet er riktig for deg, har en rutine helse sjekke opp med din lege og spør hvilke programmer som kan passe for deg.
 • Gjør en avtale med din klinikker ernæringsfysiolog hvis du har en helsetilstand. De har som regel bestemte treningsprogrammer og kosthold spesifikke for din tilstand.
 • Sjekk med din personlige lege før du begynner trening eller diett program.


 • Previous:nothing Next:hvordan en normal kvinne’s guide til å miste det pesky vekt

  Relaterte artikler


 • 1500 calorie kosthold for diabetikere
 • hvor å miste vekt lav carb stil
 • vekttap triks og tips
 • hvor ofte skal du veie deg når du prøver å gå ned i vekt?
 • hvordan finne en kompatibel vekt overvåkere møte nær deg
 • diett tips for å dempe sult
 • hvordan å gå ned i vekt på ferie
 • kosthold for diabetikere barn
 • ideelle lav glykemisk mat inntak
 • matvarer som inneholder mye mineraler
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com