hjerte-sunne måltider for to

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2012-03-04
Spise sunnere er lettere når du har noen å gjøre det med. Hvis du er i faresonen for hjertesykdom, bør du prøve å spise en hjerte-sunt kosthold for å dempe sjansen for å få hjerteinfarkt eller hjerneslag. Og hvis du elsker partneren din, vil du sørge for at han eller hun spiser sunt også. Prøv deilige hjerte-sunne måltider for to som vil få deg til å glemme at det du spiser er bra for deg

trenger Du:.
Vann Ionizer
pH test strimler.

Breakfast

Det er ofte sagt at frokost er dagens viktigste måltid. Ikke bare er det din første ernæring for dagen, men det setter tonen for å spise før du går til sengs den kvelden. Det er derfor det er ikke en god idé å starte dagen med pølser eller fet bacon. I stedet velger noen hjerte-sunn havregryn, servert med blåbær, som har helse-lagring egenskaper. Du kan også prøve en eggehvite omelett, som er full av omega-3 fettsyrer, viktig for et sunt hjerte. Velg måltider som er enkle å tilberede i små mengder, for eksempel et par skåler med havregryn eller et par egg.

Lunsj

Lunsj for to skal være enkelt, men altfor ofte du er presentert med alternativer som er raske, men ikke alltid sunt. Dette er når du skal holde deg unna fete hamburgere og prøve en pita wrap stedet. Du kan ting pitas fulle av hjerte-sunne ingredienser som spinat og fetaost med tomater, eller lene kalkunbryst med fettfritt mayo. Tunfisk salat er flott for omega-3 fettsyren syrer, og man kan av flaked hvit tunfisk gjør akkurat nok for to personer. Serverer lunsj med et utvalg av frukt, vann å drikke-og dropper chips med brødskiven.

Middag

Når du er vant til å lage pizza, hamburgere og stekt kylling til middag, kan det være vanskelig for deg å få ut av brunst, spesielt siden bestilling på virker så mye enklere når du koke for to bare. Men det er så mye sunnere å grille et par stykker av kylling bryst. Invester i en liten grill som kan holde 03:58 stykker av kylling, og da fungere med frisk salsa på toppen for å få det hjerte-sunn lykopen fra tomatene. I stedet for etterbehandling med en sukkerholdig dessert, prøv en frukt salat toppet med lett pisket krem. Sørg for at du senter dine måltider på frukt og grønnsaker, slik at dere begge kan få nytte av alle de ekstra vitaminer og næringsstoffer.


Previous:nothing Next:glødende hud juice kosthold

Relaterte artikler


 • oppskrift for å få vekt
 • hvordan man kan kjøpe allmektige rense
 • krom polynicotinate og vekttap
 • muskel bygging kosttilskudd for kvinner
 • hvor raskt oppløse vitaminer gjøre?
 • protein diett og mosjon
 • hvordan å gå ned i vekt ved å gjøre én endring i kostholdet ditt
 • som vitamin er bra for øynene?
 • ernæring for Reese’s peanut butter cups
 • hvordan lavere salt i kosten
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com