sunne vegetabilske måltider

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2012-02-14
Finne måter å øke din sunne grønnsaker forbruk kan være utfordrende. Med ferske råvarer og et par triks matlaging, kan du slå fast, kjøre-of-the-mill grønnsakene i en deilig, sunt måltid

Basic Vegetabilske Måltid

Alle grønnsaker kan være deilig hvis forberedt den rette måten. Damping er en av de sunneste måtene å lage mat grønnsaker, men dampede grønnsaker ofte smak gummiaktig og mangel smaken.
Prøv å kutte grønnsaker etter eget valg i biter store stykker. Yr 1 eller 2 ss. av god olivenolje i en støpejern skillet. Hakke to eller tre fedd fersk hvitløk (mer hvis du elsker hvitløk), og bland sammen med olivenolje i pannen. Kast i en klype havsalt og kaste med hakkede grønnsaker.
Sett kjelen i en forvarmet ovn satt til 375 grader F. Avhengig av grønnsaker, kan det ta alt fra 10 til 25 minutter for parabolen din å lage mat. Steketiden varierer etter smak. Noen mennesker liker deres grønnsaker godt stekt, mens andre liker dem varmet. Når vegetabilske retten er ferdig, kan du vurdere topping det med fint revet Parmesan ost.
Prøv denne matlaging metoden med asparges, brokkoli, rød eller grønn paprika, rosenkål, blomkål, gulrøtter, tomater, squash, squash og sopp. Blande forskjellige grønnsaker sammen er alltid en fin måte å beef opp måltidet. Du kan også lage mat hel-hvete couscous og topp det med den varme grønnsaker.

Grønnsaksupper

Suppe retter lastet med grønnsaker kan fylling og høy i næringsstoffer og vitaminer. På en varm dag, kan en bolle med gazpacho suppe kjøle deg av og fylle det daglige vitamin behov. Denne ikke-mat er enkel å tilberede, gjøre suppen i bulk, så har du rester på hånden
Gazpacho suppe består av agurk, rød paprika, plomme tomater, hvitløk, løk, Kosher salt, hvit vin. eddik, nykvernet pepper og rikelig med tomatjuice. De fleste av ingrediensene er kombinert i en food prosessor og blandet med tomatjuice.
En annen rask og sunn suppe er en hvit og svart bønnesuppe med grønn paprika og tomater. Puré en boks med hvite bønner i food prosessor sammen med en halv kopp kylling kjøttkraft. I en støpejern potten, kombinere tre fedd hakket hvitløk og olivenolje og la det småkoke. Legg den hvite bønner kombinasjonen til potten og la det småkoke i noen minutter. Legg til en boks med svarte bønner, terninger en grønn pepper og to terninger plommetomater. Legg til en dash av karve og havsalt etter smak og server varm.

Vegetabilske Side Retter

Lag en siderett av søt potet "fries" eller grønne grønnsaker til kompliment din hovedrett. Bakt søtpotet chips området et sunt ta på pommes frites. Sweet poteter inneholder mer vitaminer og næringsstoffer enn en vanlig potet, men du kan også bruke Yukon Gold poteter hvis du foretrekker det.
Tynt skjær potet og pensle hver side med olivenolje. Lett strø hver brikke med havsalt og line en ungreased bakeplate med chips. Stekes ved 425 grader C i 10 til 20 minutter, avhengig av hvor tynt du skiver i chips.
En annen flott side er grønne grønnsaker eller grønnkål, som begge kan gjøres helt vegetariske. I en stor lager potten, kombinere 2 eller 3 ss. av olivenolje og fire fedd hakket hvitløk. Fres hvitløk i noen minutter, deretter sakte legge til collards eller grønnkål i potten. Rør hver gruppe av greener med hvitløk og olje, slik at hvert blad er dekket.
Når du har lagt hele pose med greener, smak til med havsalt og fersk-kvernet pepper. Hell 3-4 kopper vegetabilske kjøttkraft i potten og småkoke til de er møre. Legg til en skvett hvitvin eddik og kombinere.


Previous:nothing Next:om pistacchio mutter ernæring

Relaterte artikler


 • lecithin for vekttap
 • hvordan planlegge et måltid ved hjelp av ernæring programvare
 • protein anriket diett
 • hvordan å bestemme når man skal kjøpe økologisk
 • ernæringsmessige informasjon om kjøtt og fisk
 • sunn ungdom kroppen bygningen kosthold
 • om dash kosthold & diabetes
 • den ernæringsmessige verdien av kokte neper
 • å spise mettende pizza og fortsatt bo mager og passform
 • hva er inulin laget av?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com